10 sokatmondó fotó a természet erejéről: mindig visszaveszi, ami az övé volt

Az emberek után is van élet, és erre a természet mindig emlékeztet minket.

természet-visszafoglalás-borító

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szinte ma már nincs olyan dolog, amit az ember ne lenne képes megépíteni, legyen szó hatalmas épületekről, hidakról, utakról vagy föld alatti csatornarendszerekről. Bár ezek mind nagyon fontosak a fejlődés szempontjából, nem szabad elfelejteni, hogy legtöbbször a környezet kárára történnek.

A természet azonban nem adja magát könnyen, és amikor csak lehetősége adódik rá, visszafoglalja azt, ami az övé volt - ezzel is bizonyítva, hogy olyan erő van benne, amit talán mi fel sem tudunk fogni.

Képeken a természet hatalmas ereje

Számos olyan helyet találni a világban, amik egykor gyönyörűen virágoztak, és tele voltak élettel, ám ma már csak elhagyatottan, magányosan állnak ugyanúgy, ahogy egyszer otthagyták őket. Ezek az épületek jó példái annak, hogy a civilizáció eltűnése után is ugyanúgy van élet, csak éppen a természet hatalmas ereje uralkodik az emberek helyett. Lehet, hogy első látásra szomorúnak tűnhetnek a képek, de valójában csak annak a folyamatát látjuk, ahogy a környezetünk visszafoglalja azt, amiért korábban annyit harcolt.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Képek forrása: Reddit, Instagram, Flickr)

Ezt is szeretjük