Tényleg jobb, ha természetes vagy? Ezt gondolják a pasik a sminkedről
Vajon az állandó pepecseléssel tényleg meg lehet őrjíteni őket?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hogy a szigorú matektanár mit gondol a sminkedről, azt valószínűleg nem kell sokáig nyomozni: hidd el, nem éri meg túlfeszíteni a húrt, a tarka szemfestékeket jobb a bulikba hagyni, a suliban túlzás lenne ezeket viselni.

A matektanár véleményénél azonban valószínűleg jobban érdekel, hogy mit gondolnak a pasik a sminkedről: tényleg jobban szeretik a természetességet, vagy egy kis kencefice még belefér? Marcit - 16 -, Zsombort - 16 - és Tomit - 15 - faggattuk a témában.

Mi a jobb: sminkkel, vagy smink nélkül?

Marci: Szerintem, ha egy lány szép, akkor smink nélkül is szép, én nem szeretem, ha ki sem látszik az arca a sok festék alól. Felőlem lehet rajta smink, de akkor tűnjön természetesnek: az a jó, ha észre sem veszem.

Tomi: Én is a természetességre szavazok, de szerintem nagyon szép tud lenni, amikor egy lánynak feketével van kihúzva a szeme, főleg, ha az kék. Nekem ez a gyengém.

Zsombor: Nekem tetszik, ha egy lány kifesti magát, ebből is látszik, hogy törődik a külsejével, ad magára. Nem kell a kisboltba is talpig harci festékben lemenni, de én bírom, ha egy lány a bulira szépen kifesti magát.

Van olyan smink, amivel ki lehet üldözni benneteket a világból?

Tomi: A szájfény. Lehet, hogy jól mutat a képeken, de ragacsos, nyúlós, szerintem egyáltalán nem valami gusztusos és hívogató, nem arra gondolok, ha egy lányon látom, hogy milyen finom puha lehet az ajka, hanem arra, hogy biztos összeragadnánk, ha megcsókolnám.

Marci: Amikor a szemfesték megül a szem sarkában, és egy kis, fekete gombóc keletkezik belőle. Brrr! Még a hideg is kiráz!

Ha választanotok kellene, olyan lánnyal járnátok, aki soha nem sminkel, vagy olyannal, aki ki sem lép a lakásból smink nélkül?

Marci: Egyértelműen azzal, aki nem sminkel. A másiknál úgy érezném, hogy soha nem mutatja meg nekem a valódi énjét, hogy nem mer kitárulkozni előttem, mintha mindig egy maszk lenne rajta.

Zsombor: Szerintem nem azon múlik, hogy bejön-e valaki, hogy sminkel-e, vagy sem. Ha mindenképpen választani kell, akkor arra szavazok, aki sminkel, de csak azért, mert nekem a nagyon nőies lányok az eseteim, és azt hiszem, aki extrém módon távol tartja magát a festékektől, annak valószínűleg a személyisége is kevésbé olyan, ami nekem bejön.

Ezt is szeretjük