3 hely Budapesten, ahol télen rád találhat a szerelem

Igaz, hogy a tavasz a szerelmesek évszaka, de a nagy Ő télen is rád találhat ezeken a helyszíneken.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Lehet, hogy a tavaszt nevezik a szerelmesek évszakának, de ez még nem jelenti azt, hogy télen ne találhatna rád a nagy szerelem.

Az alábbi helyszínek elég romantikusok ahhoz, hogy az ott szövődött ismeretségekből akár több is legyen futó találkozásból - így az is lehet, hogy szilveszter éjszakáján már egy randival egybekötött buliba mész majd.

Városligeti műjégpálya

A természet közelsége még télen, a kopár fákkal is kellemesebb, mint a betondzsungel, így a Városliget ilyemkor is jó választás, ha a barátaiddal olyan programot szeretnétek szervezni, ahol akár az sem kizárt, hogy másokkal is ismerkedjetek.

A koripályán ráadásul mindenki felszabadult, hiszen a jégen csúszkálás kihozza az emberekből a kisgyereket, így te is - és persze a pasik is - sokkal nyitottabbak leszel az ismerkedésre.

Akkor is bátran válaszd ezt a helyszínt, ha egyébként nem vagy egy korcsolyabajnok - ha egy kicsit bénázol a jégen, az csak plusz ürügy arra, hogy a kiszemelt srác a segítségedre siessen, és máris megtört köztetek a jég, legalábbis ami az ismerkedést illeti.

Pizzázó, étterem

Télen a legjobb, ha olyan helyet keresel, ahol nem csak kellemes közegben lehetsz, de meleg is van. Ilyen lehet egy hangulatos pizzázó vagy kisvendéglő, különösen hétvégi estéken, hiszen az ehhez hasonló étkezőkbe általában fiatalokból álló társaságok járnak.

Beszélgetést kezdeni sem nehéz egy ilyen helyen, hiszen az evést hétvégén általában buli követi, és akár hozzá is csapódhattok egy társasághoz. Ha önkiszolgáló, vagy pultnál rendelős a hely, nem tilos megszólítani a melletted állót - akár még arról is kérdezheted, gyakran jár-e ide, és tud-e valamilyen finomságot vagy specialitást ajánlani.

Belvárosi teaházak

A teaházak az év minden szakaszában hangulatos kis helyek, az igazi élet azonban télen kezdődik. A belvárosban szinte egyik éri a másikat, nektek pedig nincs más dolgotok, mint hogy a megszokott gyorséttermek helyett most ide térjetek be átmelegedni.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

A puha párnák, a gőzölgő tea illata, a jóleső meleg és a félhomály, ami többnyire jellemző a teaházakra, misztikus és romantikus hangulatot teremt, ráadásul az ilyen helyeken többnyire családias és kötetlen a légkör, így nem furcsa, ha beszélgetni kezdetek a szomszédos asztalnál ülő társasággal.

Ezt is szeretjük