Halálos fenyegetéseket kap az énekesnő fiatalabb pasija miatt

Taylor Swiftet letámadták a One Direction rajongói, mikor kiderült, hogy Harry Stylesszal randizik.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden jel arra mutat, hogy a 22 éves Taylor Swift a nála négy évvel fiatalabb énekessel, Harry Stylesszal randizgat.

Harry Styles
Taylor Swift

Bár a két fiatalnál keresve sem találnál összeillőbb párt, Harry rajongói személyes sértésnek veszik a történteket, és Taylort támadják.

Egy rádióműsorban derült ki

Taylor Swift még csak néhány hete szakított előző barátjával, Connor Kennedyvel, de úgy tűnik, nem vesztegeti az idejét. A napokban vendégelőadóként volt jelen az amerikai X-Factor színpadán, és a műsorvezető, Mario Lopez később elhintett róla néhány érdekes információt a rádióműsorában. Elmondása szerint némi romantikát vélt felfedezni az énekesnő és Harry Styles, a One Direction tagja között. Más források szerint ugyanezen a forgatáson kéz a kézben látták őket.

Amilyen fiatal Harry Styles, legalább akkora nőcsábász. Szinte havonta röppennek fel a hírek róla és különböző lányokról, akikkel gyanúba keveredik. A legutóbbi ilyen eset még szeptember elején történt, amikor Pixie Geldof modellel látták őt. Az énekes különösen szereti a modelleket, de már az is előfordult, hogy egy nála idősebb nővel hozták hírbe. 

Fenyegetések és megjegyzések

Bár Taylor és a göndör dalnok kapcsolata még gyerekcipőben jár, az énekesnő máris ezernyi fenyegetést kapott különböző közösségi oldalakon, fórumokon keresztül. A One Direction felbőszült rajongói, akiknek Harry a kedvencük a bandából, nem rejtették véka alá, hogy mit tudnának csinálni féltékenységükben a szőke pacsirtával. 

Többen a magukénak titulálták az énekesfiút, és a kommentjeikben kifejtették, hogy ha Taylor nem száll le róla, akkor az életével fog fizetni. Voltak olyan rosszmájú megjegyzések is, amelyek ugyan nem tartalmaztak halálos fenyegetést, de csúnyán becsmérelték a lányt. 

Ezen kívül sokan akadnak, akik úgy vélik, a két fiatal egymásra találása nem több, mint reklámfogás. Ha ez így van, akkor nem volt rossz ötlet, mert máris róluk beszél az egész világ. Egy biztos, ha Taylor és Harry tényleg együtt vannak, és együtt is maradnak, lesz mivel megbirkózniuk.

Ezt is szeretjük