Öngyilkos lett egy diák, mire a társai elképesztően megható dolgot tettek
Jó lenne, ha minden suliba eljutnának a támogató üzenetek.

post-itek
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Walnut Hills Középiskola mindennapjait egy tragédia híre árnyékolta be: az intézmény egyik 12. évfolyamos diákja ugyanis öngyilkos lett. Hogy segítsenek feldolgozni a történteket a diákoknak, és megmutassák, hogy a válsághelyzetből mindig találhatnak kiutat, különös kezdeményezés indult az intézményben.

Az iskolában működő Be Happy Club úgy döntött, nagyon látványos formában hozza tudomására a diákoknak azt, hogy a legnehezebbnek tűnő pillanatokban is erősnek kell lenniük, hiszen nagy szükség van rájuk az életben.

Post-itek szeretettel

Az iskolában ezért egyik napról a másikra mindent beborítottak a post-itekre írt üzenetek: a szekrényeket, az ablakokat, a bútorokat és a falakat is teleragasztották a figyelmes üzenetekkel, hogy tudassák egymással, soha sincsenek teljesen egyedül. A fotókon megmutatták, mi fogadta őket.

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük