Így vacsorázhatsz a város legjobb éttermeiben 3000 forintból!
TableFree Éttermi Napok
Október 31-étől november 6-áig kipróbálhatod a legmenőbb éttermeket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Azok az ínyencek, akik szívesen fedeznek fel új éttermeket Budapesten, október 31. és november 6. között megragadhatják a TableFree Restaurant Days által kínált lehetőséget.

Budapest legjobb éttermei közül több mint 40 vesz részt az akcióban, melynek keretében különleges háromfogásos menüt ajánlanak kizárólag a TableFree felhasználói számára.

TableFree Éttermi Napok október 31-étől

A TableFree étterem-foglalási portál lehetőséget nyújt a látogatók számára, hogy megismerjenek néhányat a legjobb budapesti éttermek közül és asztalt is foglaljanak.

Ez a kezdeményezés a nyáron indult és rövid idő alatt népszerű lett a turisták és a helybeli vendégek körében egyaránt.

A TableFree szolgáltatás alkalmat biztosít az éttermek számára, hogy három nyelven - magyar, angol és német - bemutatkozhassanak, és lehetővé teszi látogatóknak, hogy a rendszerben talált éttermekben asztalt foglaljanak.

A TableFree használata a látogatók számára teljesen ingyenes.

TableFree Restaurant Days

A TableFree Restaurant Days akció egy példa a számos lehetőségre, amelyek csak a TableFree felhasználók számára érhetők el. A TableFree honlapján megtekinthetők TableFree Restaurant Days alkalmából kínált menük.

A menük ára 3.000 vagy 5.000 forint. A város legjobb éttermei által elkészített menüket kóstolhatod meg nagyon kedvező áron! Válogasson az éttermek és menüik között és foglalj asztalt azonnal!

TableFree Éttermi Napok
Helyszín: Kattints ide az éttermek listájához!
Időpont: 2011. október 31.- november 6.
A menük ára 3.000 vagy 5.000 Ft.
Ezt is szeretjük