Melyik napon születtél?

Ezt gondolják rólad a barátaid

Barátaid sokszor jobban ismernek, mint te saját magadat. Véleményük negatív vonásaidat is őszintén tükrözi.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A külvilág értékítélete nagyban befolyásolja mindazt, amit önmagadról gondolsz. Ha pontosabb önismeretre vágysz, érdemes meghallgatnod közeli barátaid véleményét. Talán pozitív meglepetések is érhetnek. Számold ki, a hét melyik napján születtél, és ismerd meg magad!

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn születtél

Talán akaratlanul, talán tudatosan, de a hétköznapok során gyakran előfordul veled, hogy szerepet játszol. Eltitkolod a negatívumokat: nem beszélsz a téged ért sérelmekről vagy éppen a csalódásaidról. A hozzád igazán közel álló barátaid mindezzel tisztában vannak, és azt is pontosan tudják, hogy ez egyfajta álarc, mellyel önmagadat véded. Ennek ellenére legtöbbjük nagyra értékelné, ha valóban a bizalmadba fogadnád, és őszintébb lennél.

Ha kedden születtél

Többet foglalkozol a külsőségekkel, mint az élet igazán fontos dolgaival. A hozzád közel állók talán már többször a szemedre is vetették ezt. Nem tartanak felszínesnek, csupán úgy érzik, jobban igyekszel megfelelni a külvilág elvárásainak, mint kellene. Eközben a saját értékítéletedet hajlamos vagy sutba vágni. Barátaid attól félnek, ha ez így megy tovább, átsiklasz a lényegi dolgok fölött. Törődj többet az élet igazán fontos történéseivel.

Ha szerdán születtél

Viszonylag kevés közeli barátod van, az ő életükben azonban rendkívül fontos helyet foglalsz el. Ők azok, akik igazán ismernek - talán jobban, mint a párod. Úgy gondolják, túlságosan önzetlen vagy, amit a külvilág könnyen kihasználhat. Ráadásul önfeláldozó jellemed sokszor párosul kishitűséggel - amire igazán semmi okod. Valószínűleg már nem egyszer hallottad tőlük, hogy bátran lehetnél egy kicsit egocentrikusabb is. Nyugodtan fogadd meg a tanácsukat!

Ha csütörtökön születtél

A legtöbb baráti találkozó alkalmával te vagy a társaság középpontja, akinek be nem áll a szája, és egész este jobbnál jobb történetekkel szórakoztatja az ismerősöket. De ne hidd, hogy extrovertáltnak tűnő viselkedéseddel megtéveszted a barátaidat. Ők ugyanis tisztán látják, hogy ez a fajta beszédkényszer inkább csak álca: a kommunikáció mögé bújtatod a félénkségedet. Ezt azonban egy pillanatig sem bánják, éppen így szeretnek.

Ha pénteken születtél

A hozzád közel állók igazán nagyra tartanak őszinteséged és egyenes jellemed miatt. Ugyanakkor többen gondolják közülük, hogy ilyen mértékű becsületességgel szinte lehetetlen boldogulni a való világban.

Lelkesen biztatnának, hogy légy egy kicsit dörzsöltebb, de a legtöbb tanácsuk lepattan rólad. Valójában azonban örülnek neki, hogy nem vagy az a típusú nő, akinek minden félmondatát újra kell értelmezni, mert nem feltétlenül a valóságot takarja.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ha szombaton születtél

Tisztelnek intelligenciád miatt, és nagyra becsülik, hogy logikus gondolkodásodnak köszönhetően szinte bármilyen problémás helyzetből megtalálod a kiutat. Emellett olykor hiányolják belőled a spontaneitást és a felszabadult viselkedést. Barátaid szinte egyöntetű véleménye, hogy éppen itt lenne az ideje megmutatnod oldottabb, könnyedebb arcodat. Feledkezz meg olykor a kötelezettségekről, és próbáld meg egyszerűen jól érezni magad!

Ha vasárnap születtél

Nem vagy túl könnyű eset, sokszor nehéz veled szót érteni, mégis rengeteg barátod van. Legtöbbjük úgy gondol rád, mint kissé akaratos, ám annál bűbájosabb nőre. Csökönyös természetedet sokan nehezen tolerálják, és úgy érzik, nem csupán a saját, de az ő hétköznapjaikat is megkönnyítenéd, ha kicsit rugalmasabb lennél, és nem ragaszkodnál a határidőnaplódhoz. Ugyanakkor kárpótolja őket remek humorérzéked és utánozhatatlan stílusod.

OLVASD EL EZT IS!

  • barátság
  • jellem

Mikor születtél?

  • főnök
  • pénz és munka

Mit gondol rólad a főnököd?

Ezt is szeretjük