Smink nélkül is gyönyörűek
A legszebb természetes sztárok
Néhány sztárnak akkor sem fakul meg a szépsége, ha nincs profik által kikészítve az arca.

Dia

	Taylor Momsen	A Gossip Girl Jenny Humphrey-ja az utóbbi időben nagyon erősen sminkeli magát, kedvenc színei a piros és a fekete. Pedig a színésznő kozmetikumok nélkül is szép bájos arcával, szőke hajával és kék szemével.

Taylor Momsen

A Gossip Girl Jenny Humphrey-ja az utóbbi időben nagyon erősen sminkeli magát, kedvenc színei a piros és a fekete. Pedig a színésznő kozmetikumok nélkül is szép bájos arcával, szőke hajával és kék szemével.

Dia

	Chloe Moretz	A 15 éves Chloe Moretz arca hamvas és üde smink nélkül is, bár ez zsenge kora miatt érthető is. A szőke színésznő szerencsés arcvonásokkal van megáldva, és világos színei miatt is kiváltságosnak mondható.			Kapcsolódó cikk:	Chloe Moretz új filmje »

Chloe Moretz

A 15 éves Chloe Moretz arca hamvas és üde smink nélkül is, bár ez zsenge kora miatt érthető is. A szőke színésznő szerencsés arcvonásokkal van megáldva, és világos színei miatt is kiváltságosnak mondható.


Kapcsolódó cikk:
Chloe Moretz új filmje »

Dia

	Emma Watson	A Harry Potter-filmek Hermionéje sosem volt az erős smink híve, de azért őt is többször láthattad már kifestve, mint természetes arccal. Ettől függetlenül a natúr külső is jól áll neki, még mindig magában hordja a kislányos bájt.

Emma Watson

A Harry Potter-filmek Hermionéje sosem volt az erős smink híve, de azért őt is többször láthattad már kifestve, mint természetes arccal. Ettől függetlenül a natúr külső is jól áll neki, még mindig magában hordja a kislányos bájt.

Dia

	Selena Gomez	Az énekesnő ereiben nagy mennyiségű mediterrán vér csörgedezik, hiszen édesapja mexikói, édesanyja pedig félig olasz. Ennek köszönheti sötét színeit és természetes szépségét, amelynek hangsúlyozásához nincs szüksége sminkre.			Kapcsolódó cikk:	Selena Gomez átalakulása »

Selena Gomez

Az énekesnő ereiben nagy mennyiségű mediterrán vér csörgedezik, hiszen édesapja mexikói, édesanyja pedig félig olasz. Ennek köszönheti sötét színeit és természetes szépségét, amelynek hangsúlyozásához nincs szüksége sminkre.


Kapcsolódó cikk:
Selena Gomez átalakulása »

Dia


            	Vanessa Hudgens
            	Vanessa színei hasonlóak Selenához, és egy kicsit az arcvonásaik is emlékeztetnek a másikéra, így nem meglepő, hogy Hudgens kisasszonyból sem a smink segítségével varázsolnak valódi szépséget.

Vanessa Hudgens

Vanessa színei hasonlóak Selenához, és egy kicsit az arcvonásaik is emlékeztetnek a másikéra, így nem meglepő, hogy Hudgens kisasszonyból sem a smink segítségével varázsolnak valódi szépséget.

Dia

 	Demi Lovato 	Az énekesnő olyannyira elégedett a természetes külsejével, hogy saját magáról is készített már smink nélküli fotókat, és meg is osztotta őket a rajongóival. Mint a kép is mutatja, az elégedettsége nem alaptalan.

Demi Lovato

Az énekesnő olyannyira elégedett a természetes külsejével, hogy saját magáról is készített már smink nélküli fotókat, és meg is osztotta őket a rajongóival. Mint a kép is mutatja, az elégedettsége nem alaptalan.

Dia

	Miley Cyrus	Bár az énekesnőt új, extrém frizurája még feltűnőbbé és egyedibbé teszi, hosszú, barna hajjal sem volt átlagos jelenség. Különleges arcvonásainak köszönhetően utómunka nélkül is kitűnt a tömegből csinos arcával.			Kapcsolódó cikk:	Miley Cyrus rövid haja »

Miley Cyrus

Bár az énekesnőt új, extrém frizurája még feltűnőbbé és egyedibbé teszi, hosszú, barna hajjal sem volt átlagos jelenség. Különleges arcvonásainak köszönhetően utómunka nélkül is kitűnt a tömegből csinos arcával.


Kapcsolódó cikk:
Miley Cyrus rövid haja »

Ezt is szeretjük
Fotó: