Nem volt mindig ilyen csinos! A magyar énekesnő legnagyobb divatbakijai
Hien a válltömésekért, Boggie a holdjárókért rajongott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár Hien és Boggie a Glamour Women of the Year díjátadón ezúttal vetélytársként szállnak versenybe, a magánéletben baráti kapcsolatot ápolnak.

Hien
Boggie

Ízlésük is sokban hasonlít, ha öltözködésről van szó, sőt, kamaszként mindketten rajongtak a szélsőségesebb irányzatokért, amit most már tinédzserkori divatbakiként elevenítenek fel.

Ők is bakiztak

Csemer Boglárka A Dal döntőjére készül, ám egy másik megmérettetésen is esélyes a győzelemre. A GLAMOUR Women of the Yearen többek között ő és Hien is a legjobb énekesnők mezőnyében verseng az olvasók szavazataiért.

Talán sokan nem tudják, de a két jelöltet a magánéletben jó viszony fűzi egymáshoz: Boggie-t még vietnami nászútja kapcsán is Hien látta el turisztikai tippekkel.

Nem csupán tehetségesek, de szépek és stílusosak is, tizenévesen azonban ők sem tudtak ellenállni néhány, ma már megmosolyogtató darabnak.

Hien a válltömésekre és a szegecsekre, míg Boggie az oversize öltözetre és a holdjáró cipőre esküdött. Divatbakijaikra manapság már mosolyogva gondolnak vissza.

- Tinédzserként nekem is volt lázadó korszakom, ami az öltözködésemre is rányomta a bélyegét. Imádtam a szegecseket és a válltömést! Rajongtam az arany bamboo fülbevalókért és a csillogós türkizkék Nike cipőmért, de már nem venném fel ezeket - mesélt fiatalkori kedvenceiről Hien, aki ma már a visszafogottabb stílust kedveli.

- Kevés kiegészítőt viselek, de szeretem a gyűrűszetteket, a nagy, vastag nyakláncokat, a pici fülbevalókat és a karórákat. Öltözködésben is inkább az egyszerű, letisztult darabokat részesítem előnyben. Ruzsa Magdi az egyik kedvenc tervezőm, tetszik a stílusa, és jól érzem magam a kreációiban. A kedvenc ruhámat, ami egy gyönyörű hosszú, fekete estélyi, szintén tőle kaptam.

Így öltözködött Boggie

Csemer Boglárka Hienhez hasonlóan a kevesebb több elvét vallja az öltözködés terén, persze a kamaszkori divatbalesetek őt sem kerülték el.

- Sokkal nagyobb méretű ruhákat hordtam, mint amikre ténylegesen szükségem lett volna, de valamiért nagyon tetszett, hogy lógott rajtam minden. Emlékszem, a nagy Spice Girls-őrületre is, amikor a lányok újra divatba hozták a vastag, telitalpú cipőket. Kikönyörögtem otthon egy olyat, de talán háromszor volt rajtam, csak a sulibuliba vettem fel, és nagyon tetszettem magamnak. Utólag már szörnyűnek tartom - nosztalgiázott Boggie, aki jelenlegi favoritját a nászútján szerezte be.

- Most épp egy vietnami kisruha a legkedvesebb számomra, amit egy szabótól vettem az utazásunk során. A hideg időben pedig mostanában egy szép, fekete kasmír szövetkabát a kedvencem, ami nagyon a szívemhez nőtt.

Boggie-ra, Hienre és a kategória további jelöltjeire március 2-ig lehet szavazni a ezen a linken.

Képek: Red Lemon

Ezt is szeretjük