Ezt a fotót eddig nem láthattad! Ilyen gyönyörű volt 18 évesen Iszak Eszter
Nézd meg, hogy néztek ki végzősként a magyar sztárok!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A középiskolai évek örökre meghatározóak maradnak, hiszen ez az az időszak, amikor első, életre szóló döntéseinket meghozzuk. Dukai Regina már az iskolaválasztással is a saját útját járta, és hangosan kiállt az igazságtalanság ellen, miközben Iszak Eszti dunaújvárosi gimisként visszahúzódó volt, és főként az öltözködésében fejezte ki önmagát, Puskás Peti pedig rendszerint tanítás után is az iskolában maradt. A felnőttkorba lépés egyik szimbólumának is tekinthető, amikor a középiskola végét jelentő tablók kikerülnek a falra.

A ballagó osztályok ma már számtalan ötlet közül választhatnak a tablójukat illetően, például a saját GIF-tablójukat is elkészíthetik a Telenor alkalmazásának köszönhetően, mellyel EFOTT-hetijegyeket, tableteket, Hipersuli-ajándékcsomagot és akár szelfibotokat is nyerhetnek. A részletekért kattints ide, ha pedig kíváncsi vagy  magyar a sztárok tablófotóira, nézd meg az alábbi képeket!

Leadkép: facebook.com/VIVA.Iszak.Eszti

Mi történt Iszak Eszterrel Máltán?

A magyar műsorvezető megmutatta, milyen gyönyörű helyeken volt, és még egy kis viccelődésre is maradt ideje egy sziklafal oldalán. Íme, a fotók!

Ezt is szeretjük