Képeken az internet legszomorúbb cicája: nagyon bánatosnak tűnik, de valójában boldog

A szomorú cica közel 700 ezer követővel rendelkezik az Instagramon.

Szomorú cica
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár az állatok mimikája kevésbé kifejező, mint az embereké, bizonyos vonásokat náluk is automatikusan egy-egy lelkiállapothoz társítunk. Pedig a látszat nincs mindig összhangban a valósággal. Jó példa erre egy BenBen nevű cica, aki a világ legszomorúbb macskája címet viseli bánatos külseje miatt, és bár története valóban szívszaggatóan indult, most már évek óta boldogan él szerető családjával.

BenBen egy kóbor cica volt, aki nagyon rossz állapotban, sérülten került a menhelyre még 2016-ban. Hónapok teltek el, de senki nem fogadta örökbe, és már látszott rajta, hogy feladta, beletörődött a sorsába - általában csendesen feküdt a ketrecében, nem evett, nem ivott. Már az állatorvosok is lemondtak róla, mert fizikai állapota sem javult, és fájdalmai voltak, ezért a doktorok úgy határoztak, hogy hamarosan elaltatják. Ám az utolsó pillanatban feltűnt egy pár, aki azonnal beleszeretett a szomorú külsejű cicába.

A szomorú cica története

A szomorú cicát végül befogadó pár hölgytagja az állatorvosi klinikán dolgozott, ott hallott BenBenről, és érezte, meg kell menteniük. Hazavitték hát a macskát, aki bámulatos változáson ment keresztül néhány óra alatt. Visszatért az étvágya, és a járása is egyre stabilabb lett, majd néhány hét alatt teljesen rendbe jött, és ő lett az úr új otthonában. Valósággal kivirult, és gyönyörű lett. Azóta nyolc év telt el, és ugyan a cica ránézésre még mindig szomorúnak tűnik testi sajátosságai miatt, valójában remek élete van, jól érzi magát, és rendkívül hálás gazdáinak. Nézd meg, milyen imádni való!

7 macska, akinek komoly állása van: látszik, hogy már most tele a hócipőjük a héttel

Hihetetlenül aranyos és vicces képek készültek a dolgozó macskákról.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük