Szombat este újra Nagy KocsmaSó Budaörsön!
Megint teltházas lesz?
Többek között Jamie Winchestert és a Firkin zenekart hallhatod május 14-én este. Megvan már a jegyed?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ismét KocsmaSó Budaörsön! Március elején teltház fogadta az Ír KocsmaSó produkciót, mely most kibővített repertoárt, fergeteges hangulatot és izgalmas látványelemeket kínál egy jóval tágasabb helyszínen. Május 14-én szombaton a Budaörsi Városi Sportcsarnokban újra fergeteges buli vár rád.

Nagy KocsmaSó május 14-én

A görög hangulatot idéző Palio Buzuki, a dallamos latin-ska-reggae örömzenét játszó Ocho Macho, és a már Kanadában is jól ismert őrült ír zenekar, a Firkin, Jamie Winchester közreműködésével ad koncertet egy óriási happening keretein belül a Nagy KocsmaSó színpadán 19:30-tól.

A KocsmaSó lényege, hogy nem kizárólag koncertműsorként, hanem a gasztronómia és a hangulat szintjén is elkalauzolja a látogatókat a különböző nemzetek zenei világába. A vidám görög, a féktelenül táncos ír és a temperamentumos latin zene mellett élvezheted a gasztronómiai különlegességeket.

Belépőjegy

  • Elővételben 2500 forint.
  • Az előadás napján 3000 forint.
  • Diákigazolvánnyal 2000 forint.

Mák Éva Élménykonyhájával és Pikler Mónika mestermixer közreműködésével május 14-én 18:30-tól igazi gasztrosokkban lehet részed. A három nemzet ételeinek ízvilága és számos különleges, az ír, latin, görög kultúrához kötődő nedű vár Budaörsön. Közösségi hangulatot, hozzáillő ételt-italt kínál nagyszerű zenekarokkal a KocsmaSó-sorozat, amire muszáj mozogni, ami szikrát pattint a térdekbe és a talpak alá.

Jegyek elővételben vásárolhatóak az interticket.hu oldalán és irodáiban, a Budaörsi Játékszínben – Budaörs, Szabadság út 26. – a budaörsi Pikler Sörözőben, a Tűzoltó Szertár Kávézóban, valamint a helyszínen – Budaörs, Hársfa u. 6. Minden belépőhöz welcome drink Firkin-sör és tombola jár – fődíj egy wellness hétvége a Vista Utazási Irodák felajánlásában.

Ezt is szeretjük