Furának és csúnyának tartják őket, de vonzó oldaluk is van: ugye, milyen cukik?

A cicákat nem lehet nem szeretni, nézzenek ki bárhogyan, szőrrel vagy szőr nélkül.

cover-cica

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Az emberek többsége vagy imádja a szfinx cicákat, vagy nem érti, hogy lehet szőr nélküli házi kis kedvencet tartani. Tény, míg egyes macskákat sűrű, dús bundával áldott meg az ég, addig a többi bársonytalpú nagyon vékony, pehelyszerű szőrtakaróval rendelkezik. Ilyen a szfinx, vagy más néven kanadai csupasz macska is, aki kinézete ellenére - vagy épp azért is imádni való.

A kedves és cuki állatot 1997-ben fogadták el önálló fajtaként, ára pedig komoly tenyésztőtől körülbelül 150 ezer forinttól kezdődik. Az alábbi fotókon látható szőrtelen cicakölykök bebizonyítják, hogy ugyanolyan aranyosak, játékosak és bájosak tudnak lenni, mint szőrgombóc társaik, mi több, az allergiás gazdiknak tökéletes választás egy ilyen csupasz tünemény. Nézd meg a cuki fotókat!

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük