A 6 legerotikusabb album, ha összebújnátok

Egy kettesben töltött buja este kötelező kellékei a gyertyák és a vérpezsdítő dallamok. A következőket melegen ajánljuk.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A stressz leküzdésének legjobb ellenszere az, ha kikapcsoljátok a telefonotokat, a tévét és a számítógépet, sejtelmes gyertyafénnyel és vágykeltő illatokkal töltitek meg a szobát, megszabadultok a ruháitoktól, és csak egymással foglalkoztok.

Ha pedig még egy olyan lemez is akad a CD-gyűjteményben, amely az első számától az utolsóig vérpezsdítő dallamokat tartalmaz, az este sikere garantált. Ha nincs, szerezzétek be a következő albumok egyikét!

Csak csukd be a szemed...

Lilla kedvence: Kaliforgia soundtrack

Kaotikus, mélyenszántó, provokatív és nagyon szexi - a kritikusok leggyakrabban így jellemzik az elmúlt évek egyik legmerészebb tévésorozatának kikiáltott Kaliforgiát, melynek zenéje is hűen tükrözi a néha romlott, máskor melankolikus rock&roll életérzést.

A sorozat két évadjához két külön válogatáslemez készült, melyeken kultikussá vált rockballadák és kevésbé ismert dalok egyaránt elhangzanak, olyan előadók tolmácsolásában, mint a Rolling Stones, a Doors, Bob Dylan, Nick Cave vagy épp Sheryl Crow. Sajátos gondolatai, szarkasztikus humora és különleges hangulata miatt magát a sorozatot sem szabad kihagyni, azonban, ha amolyan füstös-fülledt-érzelmes aláfestésre vágysz, a soundtracket is érdemes beszerezni, mely szintén képes visszaadni valamit abból, mit is jelent a szex és a szerelem a nyugati világ alkonyán.

Szerelem szenvedélyes köntösben

Noémi kedvence: Rómeó+Júlia filmzene

Régóta nagy kedvencem a Rómeó+Júlia című ausztrál film zenéje - gyakran landol a lejátszóban, mégsem tudom megunni.
Igen változatos lemezről van szó, hiszen egymástól igen eltérő stílusú előadók járják körbe ugyanazt a témát, a lehető legkülönfélébb módokon. Olyan zenekarok jelenítik meg például a szenvedély és szerelem egyes formáit, mint a korántsem romantikus számairól ismert Radiohead, a Cardigans. Az album legerotikusabb dala a Garbage #1 Crush című száma, mely a lemez első dalaként azonnal megalapozza a megfelelő hangulatot: egyszerre nagyon mély és nagyon érzéki, bárhová képes fülledt, erotikus légkört varázsolni, ráadásul tökéletes alapot nyújt az album további számainak élvezetéhez.

Ha egy kis tűzre vágysz

Melinda kedvence: Mishaps Happening a Quantic-tól

Ha nem éppen romantikus gyertyafényre, inkább kicsit tüzesebb hangulatra vágyom, akkor általában a Quantic Mishap Happenings című lemezét teszem be a lejátszóba. Alapvetően nem vagyok az elektronikus zene híve, de ez az album a lágy dzsesszes elemekkel kimondottan kellemes, oldott hangulatot áraszt, miközben egy csipetnyi déli romantikával tölti meg belvárosi hétköznapjaim. Különösen a Sound of everything című számot szeretem, ami egyszerre ébreszti fel bennem a szabadságvágyat és a szenvedélyt, így ezzel az albummal számomra mindig garantált egy oldott, tüzes este. Ha pedig párommal együtt hallgatom, a lágy dallamok és a duruzsoló hangú énekesnő egy idő után készségesen háttérbe szorul a hálószoba sötét sarkába, átadva a terepet a forró szenvedélynek.

Pörgős, ritmusos, mégis szexi

Pálma kedvence: Detunized gravity a De-Phazz-tól

Finoman búgó hang, szexi fúvós a háttérben, lassú, de határozott ritmusok, mindez megspékelve vonósokkal. Valahogy így tudnám jellemezni a De-Phazz 1997-es, Detunized Gravity című albumát, amely egytől egyig olyan zenéket tartalmaz, amelyek bármikor képesek forró hangulatba hozni bárkit azzal, hogy a nőből valódi nőt, a férfiból pedig igazi férfit varázsolnak.
Hogy hogyan csinálja mindezt a De-Phazz? Fogalmam sincs. Abban viszont biztos vagyok, hogy nem sok olyan albumot hallottam még, amely ennyire képes elcsavarni a fejemet, mint a Detunized Gravity. Bár a lemez A-tól Z-ig kitűnő, a Cut The Jazz és a No Jive című felvételeket kiemelten ajánlom - mégpedig pontosan ebben a sorrendben.

Forró nyári estéket idézve

Erna kedvence: Dirty Dancing 2 soundtrack

Nyár, tengerpart és tánc reggelig egy szexi fiatalemberrel - ki ne álmodott volna már legalább egyszer egy ilyen estéről?
Bár a Dirty Dancing 2 a kevésbé emlékezetes második részek sorsára jutott, és nem tudta megütni az első sikerét, a filmzene szerintem telitalálat. Az album nemcsak azért szexi számomra, mert a fülledt kubai éjszakákat idézi, hanem azért is, mert többnyire spanyol szövegű számokat tartalmaz, ez a nyelv pedig nálam könnyen kiüti a biztosítékot.
Az egész lemezt szeretem, amelynek hallatán azonban még a távolsági buszon ülve is megmozdul a lábam, az az Orishas feat. Heather Headley Represent, Cuba című szám. Bár nemrég, köszönhetően a kereskedelmi rádióknak, még a csapból is ez folyt, ma is képes felidézni bennem a nyári szerelmek édes csábítását

Az erotikus hangulat garantált

Ági kedvence: Ladies and gentlemen George Michael-től

George Michael 15 éves fennállását ünnepelte egy dupla best of válogatással, melynek egyik korongja a léleknek - For the soul -, a másik pedig a lábnak - For the feet - szólt.
Én az utóbbit kedvelem, mert remek, pörgős dalokat tartalmaz, gyakran teszem be a lejátszóba. George Michael munkássága nem nélkülözi az erotikát, így a korongon olyan szexi számok is helyet kaptak, mint a Fastlove, az Outside vagy az I want your sex.

Kellemes, mégsem andalító zenék és szexi szövegek jellemzik ezeket a számokat, melyek garantáltan mindenkit erotikus hangulatba ringatnak - nem véletlenül ajánlja Pirner Alma is a házi sztriptízhez.

Ezt is szeretjük