Utazás a vaginám körül: egy magyar egyetemista lány pikáns történetei
Talán hallottad már Völgyessy Véda nevét. Az általa írt blogból most könyv született.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A K.U.K. Kiadó gondozásában megjelent Szex és női lélek - Utazás a vaginám körül című könnyed, szórakoztató hangvételű, olykor pikáns és zavarba ejtő történeteket elbeszélő könyv.

Völgyessy Véda: Szex és női lélek - Utazás a vaginám

Völgyessy Véda bloggerként kezdte az Utazás a vaginám körül című történet írását. A blognak fél év alatt több mint 300 ezer látogatója volt a világ több mint száz országából.

Széles olvasótábor

Ahogy a kommentekből kiderült, olvasótábora meglepő módon nem csupán hölgyekből áll. A blog óriási sikere hozta, hogy Völgyessy Véda ma már egy női portálon is publikál, egy férfi online magazinban pedig önálló rovattal rendelkezik.

Izgalmas és pikáns

Mi hát ez a könyv? Vitairat? Regény? Blogolás papíron? Mindhárom. A könnyed, izgalmas, helyenként pikáns hangvételű írás a kamaszoktól egészen a nyugdíjas korosztályig mindenki leköt, elgondolkodtat, szórakoztat.

Egyéjszakás kalandok, bizarr netes randik

Extrém egyéjszakás kalandok, bizarr netes randik, külföldi kalandok, igazi nagy szerelmek - egy egyetemista lány világába nyer betekintést az, aki a kezébe veszi a könyvet. A téma aktuális, a történetek valósak, a cselekmény pedig magával ragadó.

Olvasói vélemény

Hihetetlenül izgalmas és megunhatatlan történet. Minden nő szeretne egy kicsit vadmacska lenni, és adott esetben játszani a férfiakkal. Ez a könyv pedig ehhez minden eszközt megad. Jó egy kicsit más életet élni a könyvön keresztül, és gondolatban eljátszadozni olyan dolgokkal, amit talán a való életben többségünk nem merne megcsinálni.

Kiadja: K.U.K. Kiadó
Ára: 2125 forint
A könyvet itt rendelheted meg!
Ezt is szeretjük