Tóth Andi ezerrel készül a nyárra
Nézd meg, mit tervez a hőségre, és hol találkozhatsz vele
Fellépések várják az énekesnőt. Itt nézheted meg! (x)

beauty and style
Top olvasott cikkek

Csuja Imre, Szabó Győző, Keresztes Ildikó, az X-faktor győztese, Tóth Andi, a Barátok közt sztárja, Solti Ádám, Szulák Andrea, Dolhai Attila, Szinetár Dóra, sőt, még a világhírű énekes, Paul Potts is Szegeden keresi idén a Göncölszekeret. Az egy négyzetméterre jutó csillagok aránya ezen a nyáron a Dóm téren a legmagasabb!

Sztárdömping lesi a csillagokat Szegeden  

Na, nem ez lesz az elsődleges foglalatosságuk hazai hírességeinknek és a Britain’s Got Talent egykori győztesének. Míg mi a mediterrán szegedi nyárban nyaljuk a fagylaltot, és lógatjuk a lábunkat a Tiszába, addig ők kemény munkával készülnek arra, hogy esténként felhőtlen szórakozásban részesítsenek minket.

Ahogyan azt a Szegedi Szabadtéri Játékoktól megszokhattuk, két hónapon keresztül hazánk legnagyobb sztárjai népesítik be a gyönyörű Dóm teret: musicalcsillagok és prózai színészek váltják a stafétát hétről hétre, pezsgő színházi hangulatot varázsolva a mediterrán nyári napokba.

Idén rögtön egy világsztár kezdi a vendégek sorát július 1-jén és 2-án Szegeden, ugyanis Paul Potts nagy örömmel fogadta el a felkérést a sci-fi hangulatú, különleges előadás, A bolygó hollandi egyik szerepére. Az űrben játszódó produkcióban László Boldizsár is szkafanderbe bújik.

Ezután Keresztes Ildikó Novák Péterrel és kitűnő néptáncosokkal tanulja be a szívéhez közel álló erdélyi dallamokat és néptáncokat. A Drakula utolsó tánca című fergeteges előadásban ugyanis erre a tudásra lesz szüksége. A népszerű énekesnő lélekben már most nagyon készül az újabb kihívásra, július 8-án és 9-én boszorkányként szerepel a Magyar Nemzeti Táncegyüttessel a Dóm téren.

Szinetár Dóra szinte a teljes nyarat Szegeden tölti: három előadásban is szerepet kapott ugyanis. A Budapesti Operettszínház vidám, slágerdús operettjében, az Én és a kisöcsémben Dolhai Attilával, Jordán Tamással, Szendy Szilvivel bolondozik július 15-én és 16-án. A Tévedések vígjátékában Csuja Imrével, Szabó Győzővel, Pálmai Annával és Molnár Piroskával bogozza ki a szórakoztatóan összekuszálódott szálakat augusztus 27-én. És az évad nagy durranásának ígérkező hollywoodi musicalben, az Ének az esőbenben is látható lesz augusztus 12-én, 13-án, 14-én, 19-én és 20-án, méghozzá olyan kitűnő partnerekkel, mint Szulák Andrea, Kerényi Miklós Máté vagy épp Gálvölgyi János

A Madách Színház előadásában, A nyomorultakban is pazar a szereplőgárda! Július 29-én és 30-án többek közt Solti Ádám, Tóth Andi, Sáfár Mónika, Debreczeny Csaba, Zöld Csaba és Nagy Balázs facsarják a nézői szíveket a könnyes-bús francia sztorival.

Mint minden évben, most is a hazai sztárvilág olvasztótégelye lesz a Dóm tér. Azért a fárasztó próbák és a látványos előadások után biztosan arra is lesz idő, hogy színházi csillagaink hátradőljenek, felnézzenek a tiszta égboltra, és megkeressék a pontosan a Dóm téri színpad felett időző Göncölszekeret. Így a nézők pihentető szórakozása után ők is igazi csodát láthatnak a szegedi estében.

Kvíz: Melyik Szabadtéri díva vagy?

Ezt is szeretjük