Egyetlen apró trükk, amivel dupla olyan gyors lehet a számítógéped
A számítógép igényli a törődést. Három ingyenes program, amivel elvégezheted a belső takarítást.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hiába óvod a széltől is a számítógépedet, ha néha nem teszel rendet a belsejében. Időnként nem árt megszabadulni a felesleges fájloktól, és helyreállítani a hibákat.

Szerencsére léteznek olyan ingyen is használható programok, amik ezt elvégzik helyetted. Itt a három legjobb.

CCleaner

Az ingyenesen használható géptisztító programoknál az egyik legerősebb a mezőnyben a CCleaner, vagy teljes nevén Crap Cleaner. Szerencsére egy freeware programról van szó, vagyis a szoftver ingyenes, és bőven elegendő arra, hogy elérd vele a célodat, és rendben tartsd a számítógépedet.

A CCleaner nemcsak arra jó, hogy optimalizáld vele a számítógépedet, vagy megszabadulj a felesleges fájloktól. Megkeresi és kijavítja a hibákat, és megtisztítja a gépet a töredékfájloktól is. Emellett egy helyen karbantarthatod vele a böngészőket és néhány különféle programot is. 

A CCleaner szoftvert a Piriform forgalmazza. A számítógépedre történő ingyenes letöltéshez kattints erre a linkre.

Wise Disk Cleaner

A Wise Disk Cleaner - vagyis bölcs lemeztisztító - szintén egy hasznos és ingyenes szoftver, ami már a nevéből is kiderül. A program előnye, hogy könnyen kezelhető és gyors, valamint nem foglal sok helyet. Segítségével eltávolíthatod a felesleges fájlokat a gépről.

Ezt néhány kattintással elérheted, és miközben a szoftver a háttérben végzi a munkáját, te is zavartalanul használhatod tovább a számítógépet. Az ingyenes letöltésért erre a linkre kell kattintanod.

AVG PC Tuneup

Az egyik legösszetettebb és legkimerítőbb szoftver az AVG PC Tuneup, amivel szinte az összes karbantartási lépést megteheted néhány kattintással: többek közt optimalizálja a rendszert, töredezettségmentesít, mély ellenőrzést végez és töröl.

A program egyetlen hátránya, hogy sajnos nem ingyenes, de a 30 napos próbaverzió bárki számára díjmentesen elérhető. Ha te is tennél egy próbát, erre a linkre kattintva letöltheted az ingyenes változatot.

Ezt is szeretjük