Különös dolgot kért a barátja a tinilánytól: egy pillanat alatt megváltozott az élete
Nem sokan tudják elképzelni, hogy egy szamár akár háziállat is lehet, de ez a fiatal lány a legtöbbet hozta ki a helyzetből.

csacsika
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Payton Dankworth imádja a lovakat, és valójában minden állatért rajong, amit a barátai is nagyon jól tudnak róla. Nem meglepő hát, hogy amikor az egyik ismerőse lovaglás közben talált egy magára hagyott bébiszamarat, rögtön a 17 éves lány jutott az eszébe. Felhívta hát telefonon, és elmondta, hogy a csacsit nem fogadja el az édesanyja, ezért szüksége lenne valakire, aki gondoskodik róla. Payton örömmel élt a lehetőséggel, és rögtön útra kelt, hogy találkozzon a legyengült kis szőrmókkal.

Kiderült, hogy a szamárkölyök nem akar enni, pedig nagy szüksége lenne rá. A texasi lány gondjaiba vette, és már az első éjszakán is mellette virrasztott, próbálva rávenni, hogy elfogadja a táplálékot. Szerencsére sikerrel járt, és a csacsi állapota rohamosan javult. Ma már erős, egészséges, és boldogan cseperedik Payton családjánál, ahol a többi négylábú is szeretettel fogadta. Sőt, még saját Instagram-oldala is van!

Ezt is szeretjük