Hova figyelsz, amikor metrón utazol? Ezért ne bámuld a padlót!
A magyar sztárok közül is sokan metróznak. Ha Szabó Ádámba futsz bele, nem fogsz unatkozni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szabó Ádám a Csillag Születik és az X-Faktor több adásában is szerepelt, így a közönségnek bőven volt alkalma megismerni őt.

Aki figyelt, tudhatja, hogy az énekes-harmonikás fiú nagyon életvidám és mosolygós, így nem meglepő, ha ezt a környezetére is megpróbálja ráragasztani. Nézd meg, hogyan!

Ádám a metrón

Az Egyesült Államokban mindennapos dolog, hogy a metróval utazók belebotlanak egy-egy sztárba. Ez nálunk is előfordulhat, hiszen a magyar hírességek közül sokan választják a közlekedés ezen formáját, és vannak, akik nem lehajtott fejjel ülik végig a pár megállónyi utat, inkább próbálnak kapcsolatot teremteni az emberekkel.

Szabó Ádám is ezt tette a minap, és szerzett néhány vicces percet azoknak, akik egy szerelvényen utaztak vele. Az élményeit a Facebook-oldalán is megosztotta, és bár nem minden próbálkozását koronázta siker, némelyeket azért megnevettetett.

Ha metróval utazol, érdemes nyitott szemmel járnod, hátha te is összefutsz valakivel, akit eddig csak a tévéből ismertél - talán pont Ádám lesz az! Görgess lejjebb, és tudd meg, pontosan mi történt a zenészfiúval utazás közben!

Kép: RTL Klub Sajtóklub

 
Ezt is szeretjük