Ez a férfi átélte a világ leghihetetlenebb véletleneit, és mindet le is fotózta
Ilyen az, amikor a műalkotás és néző tökéletes összhangba kerül.

10-c
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Valljuk be, a legtöbben egy idő után unatkozunk egy múzeumlátogatás során. Van azonban egy férfi, aki ritka kivétel: a neve Stefan Draschan, és rengeteg időt tölt a kiállításokon, mégsem unta el magát soha.

Az osztrák fotós számára ugyanis a türelem rózsát terem – és mellette zseniálisan megkomponált művészi fotográfiákat. A jól elkapott pillanat a megfelelő műalkotás mellett kivételes fényképeket eredményezett.

Csak ül és várja az ideális találkozást

Stefan kitalált egy fotós projektet, a címét nagyjából úgy lehet lefordítani, hogy „Emberekhez illő műalkotások”. Végignézve a képeket sokan Photoshopot és utómunkát sejtenek a háttérben, a kompozíciók titka azonban mindössze a türelem. A fotós előszeretettel üldögél a festmények előtt, és egyszerűen megvárja, amíg egy olyan látogató érkezik, aki öltözékében vagy frizurájában, testtartásában vagy stílusában, esetleg mindenben passzol a műalkotáshoz.

Stefan kedvencei a párizsi, bécsi és berlini tárlatok. A képek nemcsak gyönyörűek, de humorosak is, és csodálatos harmóniát generálnak az ember és a művészeti alkotás között. Úgy sétálj tehát ezentúl a hazai galériákban és múzeumokban, hogy talán egyszer te is Stefan Draschan egyik kompozíciójának a része leszel!

Ezt is szeretjük