Sorsfordító napok júniusban

Készülj fel kapcsolataid átértékelésére!

Nézd meg, számodra mit tartogatnak a nem mindennapi égi események!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A hónap kulcsfontosságú dátumai elsősorban a június 1-jei napfogyatkozás köré csoportosulnak. Az égi esemény a legtöbb jegyre felvillanyozó hatással lehet, igaz, inkább gyengéd ébresztésre, mint hirtelen lerohanásra számíthatsz. Mindez arra emlékeztet, hogy koncentrálj a lényegre, és igyekezz csökkenteni a haszontalan tevékenységekkel töltött időt.

Így hatnak a bolygók az életedre!

Nézegess képeket!

Elolvasom

A dátumok a számodra legintenzívebb hatású időszakot jelölik, akár pozitív, akár negatív értelemben. Fontos, hogy odafigyelj az ebben az időszakban felmerülő érzéseidre, gondolataidra vagy megtett lépéseidre. Adj magadnak egy-egy napot pluszban vagy mínuszban a jelölt dátumok körül, hogy felhasználhasd az energiákat, és a maximumot hozd ki minden helyzetből!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Június 20-án az érzelmek kapják a főszerepet. Fontos, hogy foglalkozz velük, akár kellemesek, akár nem, mert így tudod kedvezően változtatni az eseményeket. Június 22-éig tart ez a kulcsfontosságú időszak, melyben tele leszel tennivalóval, ám ezek a tevékenységek hosszabb távon meghatározhatják az életedet. Légy gyengéd és körültekintő, de ne merítsd ki magadat! Törődj most magaddal is egy keveset!

Bika (IV. 21 - V. 20.)

A gazdagító Jupiter, a szerencse hírnöke június 4-én éri el a jegyed. Így lehetőséged lesz arra, hogy anyagi helyzeteden változtass. Lehet, hogy kemény munka árán, de most esélyed adódik, hogy fellendítsd a pénzügyeidet. Ne térj ki a kihívások elől! Vedd számba azt, hogy mi mindened van, és írd össze azt is, hogy mi mindent szeretnél még megszerezni! Döntsd el, mit szeretnél, és ne tágíts, mert elképzelésed beteljesíti a vágyott eredményt!

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

A te jegyedben történik a június 1-jei újhold és a napfogyatkozás is, és lehetséges, hogy mindez jelenlegi pozíciódat és értékrendedet is fenyegeti. Most minden rugalmasságodra szükséged van, hogy megfelelj a változó körülményeknek. Lehet, hogy néhány dologról kiderül, hogy csak önáltatás volt. Nem kizárt, hogy kissé fájdalmas leszámolni a túlhaladott elképzelésekkel, de arra gondolj, hogy így tudsz helyet csinálni az újnak!

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Június 14-én a kapcsolatodat mélyen érintő döntéshelyzetbe kerülhetsz. Nemcsak az nehezíti a döntésedet, hogy a helyzet alaposan kibillent a lelki egyensúlyodból. Ráadásul valaki olyan információért zaklat téged, mellyel még nem rendelkezel, pedig magad is örülnél, ha birtokodban lenne. Ha szeretnél a legjobban kijönni a helyzetből, vonulj el egy kicsit, és egyedül gondold át, mi lenne a legjobb lépés!

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Június 12-én a bolygók mágikus hatással lehetnek rád, ugyanis nemcsak szokatlan könnyedséggel mondod ki, amit gondolsz, illetve érvényesíted a saját igazadat, de könnyen lehet, hogy azokat a körülményeket is megfelelővé tudod alakítani, melyekről nem gondoltad volna, hogy ilyen rugalmasak. Használd ezeket a támogató energiákat a kreativitás és az önkifejezés érdekében! Most nem úszod meg az őszinteséget, még ha kellemetlen is.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A június 15-én kezdődő időszak kissé az Ússz vagy elmerülsz! felszólítás jegyében telhet. Nem érdemes halogatnod tovább, hogy a munkádat és az otthonodat úgy egyeztesd össze, hogy egyik se szenvedjen hiányt. Ehhez kapsz most segítséget a bolygóktól. Mivel a munkahelyi feladatok kezelhetőbbé válnak, több időd jut az álmaidra. Felkészülhetsz egy közelgő érzelmi drámára is, de nem kizárt, hogy boldog lesz a vége.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A szerdai napfogyatkozás alaposan felzavarja körülötted az állóvizet, hatására úgy érezheted, elnyel a káosz. Talán ismered a jelenséget, hogy minél jobban kalimpálsz, az örvény annál mélyebbre húz. A kapkodás most nem hoz sikert, inkább maradj türelmes, bármilyen zavaros legyen a helyzet! Közben ugyanis olyan információkat tudhatsz meg magadról, illetve olyan képességeid kerülnek felszínre, melyek létezéséről nem is tudtál.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Június 26-a érzelmi viharok képében megjelenő döntési helyzetet, de vele együtt megvilágosodást is hozhat az életedbe. Úgy tűnik, nem tudod visszafogni tovább magad, talán betelik a pohár, vagy épp ellenkezőleg, a bontakozó érzelmek csordulnak túl. Bárhogy is legyen, ez a nap a legalkalmasabb a vallomásra és arra, hogy nyíltan beszélj legmélyebb érzéseidről.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Június 15-e erős érzelmeket ránt a felszínre, így fontos döntési helyzetben sem tudsz objektív maradni. Kockázatosnak ítéled, hogy egyszerre kell hűnek lenned önmagadhoz, ugyanakkor félsz attól is, hogy valakinek nem tetszik majd a véleményed. Ne aggódj, mert ha valakit megbántanál, most a bolygóállások segítenek kiengesztelni az illetőt. Sőt, nem kizárt, hogy épp az őszinteségeddel nyered el egy számodra fontos személy bizalmát.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A június 1-jei égi jelenségek téged sem hagynak érintetlenül. Életed erőviszonyaiban hoznak változást, egy hatalommal kapcsolatos kérdésben születhet döntés, de mindenképp irányváltásra számíthatsz a karrieredben vagy a magánéletedben. A munkában most a racionális hozzáállás hoz eredményt, ezért használd menedzseri képességeidet! Lehet, hogy június 5-e a szerelmi életedben hoz változást.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Június 4-én egy hosszú távú és némi elköteleződést igénylő döntéshozásra nyílik lehetőség. Viszont légy óvatos, és láss át a szitán, mert könnyen lehet, hogy remek intuíciód most cserbenhagy, hiszen nem minden az, aminek látszik. Mielőtt hirtelen felindulásból igent mondanál egy csábítónak tűnő ajánlatra vagy legyintenél egy jelentéktelennek tűnő lehetőségre, aludj rá legalább egyet, és kérd ki valaki más tanácsát is!

Játssz a Heineken kódokkal és nyerj!

Vásárolj promóciós csomagolású Heineken terméket, töltsd fel a kupakban vagy a nyitófülön található kódot és nyerj 4 fős amszterdami utazást vagy legyen tiéd a Heineken ajándékok egyike! Növeld a nyerési esélyed és játssz velünk 2024. július 17-ig!

Advertisement

Promóció

Halak (II. 20 - III. 20.)

15-én különösen vakmerőnek érezheted magad, és most lehetőséged van arra, hogy olyasmit tegyél, amitől eddig féltél. Nem kizárt, hogy egy konfliktusba is belekeveredsz, vagy egyenesen te idézed elő. Hiába próbálod immár elnyomni az érzéseidet, kikívánkoznak belőled, és jól teszed, ha nem hagyod annyiban a helyzetet. Csak arra ügyelj, hogy ne vágj a másik fél fejéhez meggondolatlan megjegyzéseket!

Cikkünk Rick Levine és Jeff Jawer Éves horoszkóp című könyve alapján készült.

Ezt is szeretjük