Ez most a legmeghatóbb magyar reklám: téged is elgondolkodtat
Fókuszban a kitartás története.

sors-tamas-uszas
beauty and style
Top olvasott cikkek

2017 nyara a vizes sportokról, a vízről szól, és ezúttal a Zwack Unicum is ehhez a témához kapcsolódik, mégpedig úgy, hogy hű marad a márka a már évtizedek óta jelmondatának számító "Csak pozitívan!" üzenetéhez. Egy olyan történetet, életutat mutat be, amely példaként szolgálhat minden embernek, aki céljainak eléréséhez motivációt keres.

Sors Tamás nemcsak szavakkal, de tettekkel is bizonyíthatja, hogy az életben az a legfontosabb, hogy bízzunk magunkban, és a kitűzött céljainkért nap mint nap keményen megdolgozzunk. Tamás - bár nehezített pályán indult - soha nem érezte úgy, hogy testi fogyatékossága miatt lemarad valamiről, vagy nem tud teljes életet élni. Sors Tamás többszörös paralimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó az élő példa arra, hogy pozitív hozzáállással, elszántsággal és kemény munkával mennyi mindent el lehet érni.

Sors Tamás karrierjét mutatják be

Zwack Sándor a filmet bemutató sajtóeseményen elmondta, Sors Tamás az az ember, aki az elmúlt tíz évben töretlenül hitt önmagában, mindvégig kitartott azért, hogy megvalósítsa álmait. Ez pedig minden embernek erőt adhat ahhoz, hogy a maguk elé kitűzött cél elérésért nap mint nap megküzdjenek. A helyszínen a film rendezője, Kocsis Ágnes elárulta, hogy ezúttal nem egy reklámfilmet készítettek, hanem lényegében egy 90 másodperces játékfilmet, amely Sors Tamás karrierjének csúcspontjait és nehézségeit mutatja be.

Hozzátette:
- Úgy érezzük, nagy szükség van a pozitív, inspiráló történetekre, hiszen mi, magyarok hajlamosak vagyunk a borúlátásra. Sors Tamás élettörténete motivációt adhat mindazoknak, akik az élet kisebb-nagyobb problémáival szembesülve esetleg megfutamodnának. Megmutatjuk azt, hogy legtöbbünk kihívásaihoz képest Tamás látszólag sokkal nehezebb helyzetből indult, de kitartással, szorgalommal és pozitív életszemlélettel olyan nagy dolgokat ért el, amiről mi nem is álmodunk.

Az eseményen Sors Tamással Szujó Zoltán sportriporter beszélgetett, a résztvevők pedig megismerhették, hogy Tamás hogyan küzdött paralimpiáról paralimpiára a csúcsteljesítmények eléréséért. Tamás elmondta, hogy természetesen nála is voltak mélypontok, nehéz volt egy-egy négyéves ciklusban végig motiváltnak maradni, de amikor edzett, mindig az az egy perc járt az eszében, amikor majd a paralimpián teljesítenie kell.

A beszélgetés során az is kiderült, hogy - bár paralimpián többet már nem indul - az uszodától nem tudott teljesen eltávolodni, és újra versenyezni kezdett. 50 méter gyorson elindult a magyar bajnokságon is, az időeredménye alapján pedig bekerült a magyar válogatottba, így ott lesz a parasportolók Mexikói Világbajnokságán is. A kisfilmet a Nagoo reklámügynökség készítette.

Képek: Facebook

Ezt is szeretjük