Kibékült a sztárpár? Expasija után utazott a színésznő
Selena Gomez a napokban követte turnézó expasiját, Justin Biebert Norvégiába.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Már öt hónap eltelt, mióta a Disney álompárja, Selena Gomez és Justin Bieber szakítottak.

Eddig úgy tűnt, hogy az elválás végleges volt, ám a napokban olyasmi történt, ami ezt megkérdőjelezi.

Út Norvégiába

Justin Bieber napjait jelenleg a Believe című turnéja miatti utazás és fellépéssorozat tölti ki, de valószínűleg marad ideje arra is, hogy újraépítse kapcsolatát volt barátnőjével, Selena Gomezzel.

Az énekes ugyanis a hét második felében Norvégiában koncertezett, ahová nem sokkal később a volt barátnő is megérkezett - minden különösebb ok nélkül. Ez arról árulkodik, hogy maradtak elvarratlan szálak, és máris folynak a találgatások, hogy vajon kibékül-e az egykori sztárpár.

Justin és Selena tavaly év végén szakítottak egy hosszú kapcsolat után, és a körülmények igen homályosak voltak. Még Palvin Barbi neve is felmerült, de az érintettek cáfolták, hogy a modellnek köze lett volna a történtekhez. Akkor úgy tűnt, nincs esély arra, hogy újrakezdjék a románcot, bár erre tettek néhány kísérletet. Talán most jött el az ideje a folytatásnak.

Zűrös időszak

Az újrakezdés gondolata mellett felmerült egy másik ok is, amiért Selena Norvégiába repülhetett. A 19 éves énekesnek az utóbbi időben nem igazán alakulnak jól a dolgai. Rögtön az év elején egy drogbotrányba keveredett, a közelmúltban pedig egy rendőrségi ügy is gyarapította a bajok listáját.

Talán a színésznő azért utazott volt barátja után, hogy támaszt nyújtson neki a nehéz időszakban, de ez még nem zárja ki az esetleges békülés lehetőségét. A fiatalok egyelőre nem nyilatkoztak róla, hogy terveznek-e folytatást, vagy sem, bár Justint már hírbe hozták egy másik lánnyal, és Selena is nyilatkozott már úgy, hogy újra készen áll a randizgatásra - ezúttal egy nála idősebb, érett férfival.

Ezt is szeretjük