Johnny Depp még mindig nem tudja letenni a rumosüveget
Rumnapló
Johnny Depp a december 1-jétől vetített moziban gyorsan belerázódik Puerto Rico rumfűtötte életvitelébe.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 2005-ben elhunyt Hunter S. Thompson saját Puerto Rico-i élményei alapján írta Rumnapló című könyvét - 60-as évek elején. Az alkotást végül csak 1998-ban adták ki, a megfilmesítésig pedig egészen mostanáig kellett várni. A Rumnapló című új kalandfilm 2011. december 1-én kerül a hazai mozikba. A főszerepet, Thompson filmbeli alteregóját, az író személyes jóbarátja, Johnny Depp alakítja - aki egyébként már Jack Sparrow-ként is meglehetősen gyakran emelgette a rumosüveget A Karib-tenger kalózaiban.

Johnny Depp a Rumnapló című filmben

Rumnapló

A film a vagabond Paul Kemp - Johnny Depp -, egy igen zaklatott életmódot folytató újságíró történetét meséli el. A New York-i zsivajba és nyüzsgésbe, illetve a késő Eisenhower-kor fojtogató konvencióiba belefásult zsurnaliszta Puerto Rico romlatlan szigetére utazik, hogy az elnyűtt Lotterman - Richard Jenkins - által szerkesztőként felügyelt The San Juan Star helyi újságjába írjon.

Szereplők

  • Johnny Depp - Paul Kemp
  • Amber Heard - Chenault
  • Aaron Eckhart - Sanderson
  • Giovanni Ribisi - Moberg
  • Richard Jenkins - Lotterman
  • Amaury Nolasco - Segurra
  • Michael Rispoli - Bob Sala
  • Marshall Bell - Donavon

A sziget rum-fűtötte életvitelébe hamar belerázódó Paul rövidesen megszállottja lesz Chenault-nak - Amber Heard -, Sanderson - Aaron Eckhart - őrjítően vonzó jegyesének. A kétes ingatlanfejlesztési ügyletekben utazó Sanderson egyike a növekvő számú amerikai vállalkozóknak, akik eltökélt szándéka átalakítani Puerto Ricót egy a gazdagok igényeit kiszolgáló kapitalista paradicsommá.

Nézd meg az előzetest!

Amikor a férfi megbízza Kempet azzal, hogy írjon kedvező hangvételű cikket legutóbbi sötét üzelmeiről, az újságíró döntéshelyzet elé kerül: szavaival vagy a korrupt üzletember nyerészkedését szolgálja, vagy leleplezi velük az egész bandát. Kattints az alábbi videóra és nézd meg a Rumnapló feliratos előzetesét!

Ezt is szeretjük