5 meglepetés, amitől a pasi a falra mászik: inkább hagyd ki őket

Vannak olyan ajándékötletek, amiket jobb nem megvalósítani. Nézd meg, mitől őrül meg egy fiú!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha abban a nehéz helyzetben vagy, hogy nem tudod, mit ajándékozz a szerelmednek vagy fiúbarátodnak, könnyen mellélőhetsz.

Bár minden ember más, és mindenkit más tesz boldoggá, azért nagyjából be lehet határolni, mi az az ajándék, ami ahelyett, hogy örömet szerezne, inkább kínosan hat. Nézd meg a legrosszabbakat!

Bögre

Ha tudod, hogy szüksége van a pasinak rá, akkor persze nem tilos, de ha már több nagyon egyedi és szupertaláló felirattal ellátott bögréje van, akkor inkább húzd ki a listáról ezt a tárgyat. Attól pedig végképp tartózkodj, hogy valami túlzottan romantikus felirattal ellátott edénykét csináltass neki, mert ami szerinted szép, az lehet, hogy szerinte csöpögős. A bögre sajnos elég elcsépelt ajándék, és még ha nem is akad ki tőle a fiú, valószínűleg porfogóként végzi majd.

Zokni

Nem túl szívderítő egy pasi számára, ha a barátnőjétől zoknit kap. Egyrészt nem túl személyes, másrészt nem igazán ajándéknak való. Ha pedig még a szüleivel lakik, akkor nem a te dolgod, hogy ruházd őt. Míg egy lányt le lehet venni a lábáról valami csinos ruhadarabbal, a fiúk nem fogadják kitörő örömmel, ha textilt kapnak. Főleg akkor nem, ha valami különösen furcsa darabot szánsz az illetőnek: egy szívmintás vagy bolyhos zokni átadása kissé vicces szituációt szülhet.

Hatalmas plüssállat

Nagyon édes, ha plüsst ajándékozol a barátodnak, de maradj az ésszerűség határain belül. Nem igazán pasinak való az embernagyságú maci vagy bármilyen más figura. Gondolj csak bele: ha a szobájában egy gigantikus méretű plüssállat díszeleg, a barátai valószínűleg nem fogják békén hagyni a dologgal. Ne hozd kínos helyzetbe a fiút, ha mindenképpen plüsst szánsz neki, inkább adj egy kisebb méretűt, ami elfér a tenyerében is, de a legjobb, ha valami kevésbé cuki akándékkal leped meg

Mozijegy egy romantikus filmre

Mindig azt tartsd szem előtt, hogy a srác minek örülne, ne az alapján válassz ajándékot, hogy milyen a te ízlésed. Míg te boldogan beülnél vele a moziba, hogy együtt nézzetek végig egy érzelmes filmet, ő nem biztos, hogy örülne egy ilyen programnak.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ha el akarod vinni egy filmre, inkább az ő ízlése alapján válassz, még ha az ilyen mozi nem is a te műfajod: értékelni fogja, hogy végigülöd vele azt a másfél órát, és ez egy pluszajándékkal is felér.

Ha mindent elborít a szív

Lehet akármilyen jó az ajándék, ha a külseje csöpögős. Ha nagyon romantikus szeretnél lenni, beleeshetsz abba a hibába, hogy eltúlzod a szívecskéket. Mindig jusson eszedbe, hogy egy pasi nem úgy reagál majd a szerelmes mintákra, ahogyan te tennéd. A csomagolással és az ajándék küllemével is próbáld azt sugallni, hogy az, akinek szánod, egy igazi férfi.

Ezt is szeretjük