Pedig már a babát tervezték! Már megint szakított a sztárpár?
Bár még nem erősítették meg, úgy fest, hogy Kristen Stewart és Robert Pattinson ismét szakítottak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A tavaly nyáron történtek után - néhány hónapnyi szünetet követően - ismét egyesült Hollywood álompárja, Robert Pattinson és Kristen Stewart

Az utolsó közös fotó
Robert és gitárja

Ám a jelek szerint kapcsolatuk ezúttal sem fenékig tejfel, már ha egyáltalán tart még. 

Gyanús jelek

A békülés sokat váratott magára, de végül megtörtént, és az utolsó Alkonyat-film novemberi premierjén még úgy tűnt, minden rendben van a színészpáros között. Az ezt követő időszakban még az a pletyka is felröppent, hogy Kristen gyermeket vár.

Ám az utolsó közös képet majdnem két hónapja, tavaly november 27-én készítették róluk a lesifotósok, és azóta nem mutatkoztak együtt nyilvánosan.

Robert még a múlt heti Golden Globe-gálán is egyedül jelent meg, és az ezt követő híresztelésekre annyit reagált, hogy Kristen mostanában nagyon fáradt, ezért kivett némi szabadságot, amit pihenéssel tölt.

A Daily Mail forrása szerint a díjátadót követően Kristen befutott az utóbulira, és ekkor látták is őket együtt, de mindössze egy órát töltöttek egymás közelében. 

Pattinson a héten Ausztráliába repült, de a fotók tanúsága szerint ide sem a kedvesét vitte magával, csak a gitárját cipelte a repülőtéren.

Külön karácsonyoztak

Bennfentesek szerint Robert és Kristen a hálaadást még együtt töltötték a színész angliai rokonainál, karácsony estéjén azonban már külön-külön ültek le az ünnepi asztalhoz. Pedig még a gyermekáldás lehetősége is felmerült, hiszen egy interjúban lelkesen beszéltek arról, hogy mi mindent terveznek a közös kis jövevénnyel kapcsolatban.

Most azonban sokan úgy gondolják, a filmbeli vámpír hiába próbálkozott, nem tudott teljes mértékben túllépni azon, hogy barátnője a nyáron megcsalta őt. Ezért azon gondolkozik, hogy végleg kiadja a lány útját, és az is lehet, hogy már megtette. 

Ezt is szeretjük