Felhagy az énekléssel Rihanna? Döbbenetes dolog derült ki az énekesnőről!
Azt rebesgetik, hogy az énekesnő szakmát készül váltani.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár Rihanna még csak 27 éves, már hosszú ideje ő napjaink egyik legjobban fizetett popénekesnője.

Úgy tűnik azonban, hogy a csinos sztár nem elégszik meg ennyivel, és mindig gondolkodik egy kis mellékesben. Nézd meg, most mivel állt elő!

Segít a többi sztárnak

A Hollywood Reporter információi szerint Rihanna új vállalkozást indít, ami talán az énekesi karrierjét is háttérbe szorítja majd. Az énekesnő olyan ügynökséget alapított, ahol profi stylistok, sminkesek és fodrászok dolgoznak azon, hogy az őket felkereső sztárok a lehető legjobb formájukat hozzák a nyilvános eseményeken.

Egyelőre nem tudni, mennyiben befolyásolja az új projekt a barbadosi híresség zenei pályafutását, és csak tulajdonosként, vagy esetleg más módon is részt vesz-e az ügynökség életében.

Annyi azonban biztos, hogy Rihanna új vállalkozásának hatalmas kezdőlöketet ad majd az énekesnőként szerzett hírnév, és tagadhatatlan, hogy van érzéke a divathoz, valamint az egyediséghez: elég megnézni, hogy ő maga milyen külsővel jelenik meg a vörös szőnyeges eseményeken.

Stílusbakik Rihannától

Az énekesnő tud öltözködni, de persze vele is előfordul, hogy hibázik. Megmutatjuk azokat a divatbakikat tőle, amiket talán ő is megbánt!

Ezt is szeretjük