Hatalmas nyári lagzit tervez a sztárpár: nemsokára a baba is jön
Rihanna és Chris Brown a jelek szerint ezúttal végleg kibékültek: a tervek igen komolyak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rihanna és Chris Brown régi-új kapcsolatát sokan nem nézik jó szemmel, mivel az énekes évekkel ezelőtt durván bántalmazta barátnőjét.

Ám Ririt olyannyira nem érdekli a külvilág véleménye, hogy a pletykák szerint már idén nyáron hozzámenne az énekeshez, és a közös gyerek is szóba került.

Nagy esküvő lesz a nyáron?

Az idei Grammy-gála után röppent fel a hír, hogy Chris Brown eljegyezte Rihannát, mert a nő ujján többen egy hatalmas jegygyűrűt véltek felfedezni. Bár a pár hivatalosan nem erősítette meg a fentieket, a díjátadó után a világ szinte nyílt titokként kezelte a közelgő esküvő hírét.

Ezek után olyan információk is napvilágra kerültek, melyek szerint Riri és Brown hatalmas lakodalmat terveznek, amit még idén nyáron megtartanak. A szertartásra pedig állítólag egy különleges helyet szemeltek ki: az énekesnő szülőhazáját, Barbados szigetét.

A források részletekbe menően elmondták, pontosan milyen lagzit is tervez a sztárpár: úgy hírlik, a tetoválóművészektől a meztelen felszolgálókon át a tűznyelőkig minden megtalálható lesz az eseményen.

Közös gyerek öt éven belül

Arról azonban maga Rihanna beszélt egy interjúban, hogy milyen más, komoly tervei vannak szerelmével a következő öt évre nézve. Az énekesnő mostantól mindent megtesz az egészségéért: odafigyel a szokásaira, és vigyáz magára. Ennek pedig az az oka, hogy fél évtizeden belül gyereket szeretne szülni Chris Brownnak. 

A nyilatkozat nagy vihart kavart, és sokakból nemtetszést váltott ki. A rajongók ugyanis már annak sem örültek, hogy Riri visszatért a férfihoz, aki 2009-ben összeverte őt, a hír pedig, hogy belátható időn belül gyereket is szeretne tőle, még jobban felkorbácsolta a kedélyeket.

Ezt is szeretjük