Nem rejtette véka alá véleményét a magyar sztár
Zsidró Tamás megmondja a tutit
A mesterfodrász nem kíméli a vendégeit.

Zsidró Tamás a kezdetektől fogva tagja volt a VIVA Televízió Randikommandójának.

Zsidró Tamás időt szakított a pihenésre is a forgatási szünetben

A véleményét kendőzetlenül megmondó mesterfodrász örül annak, hogy profi stábbal segíthetnek a fiataloknak eligazodni a divat sokszínű világában.

A helyes irány

Zsidró Tamás pályafutását Magyarország akkoriban legkreatívabb fodrászánál, Perina Péternél kezdte, igazi stílusát pedig egy alternatív fodrászversenyen találta meg, amivel a zsűrit is egyből levette a lábáról, és megnyerte a versenyt. Már az első Randikommandónak is tagja volt, így a műsorra egy kicsit saját gyermekeként tekint.

- Annak idején a VIVA egyik szerkesztője járt hozzám, a fodrászatba, és gyakran beszélgettünk arról, hogy milyen jó lenne egy olyan műsor, ahol segíteni tudunk a lányoknak abban, hogy mi a divatos, és mi az, ami nem néz ki jól. Később ebből lett a Randikommandó. Sok fiatal lány van, aki keresi magát, és esetlegesen rossz irányba indulna el - mi segítünk nekik ezzel a műsorral, hiszen itt egy profi csapat koordinálja ezt a folyamatot.

Megmondja a tutit!

A mesterfodrász dolgozott showműsorokban, játékfilmekben, a Miss Worldön és a Look of the Yearen is, és az ott szerzett tapasztalatok alapján hajlamos arra, hogy kendőzetlenül adjon hangot a véleményének.

- A legváratlanabb pillanatokban fordulhat elő olyan helyzet, hogy egy lány nem akarja hagyni, hogy igazán hozzányúljak a hajához. Ez azért is érthető, mert a frizura megváltozatása maradandó. Ebből néha jó dolog sül ki, mert sikerül meggyőznöm arról, hogy jól fog neki állni az, amit kitaláltam, máskor azonban feszültséghez vezethet. Többnyire azért sikerül közös nevezőre jutnunk, de tudni kell azonosulni az alanyokkal.

Ezért is vállalom fel nyíltan a véleményem: a mostani álságos, idealizált világban fontos, hogy megmondjuk a kendőzetlen igazságot. Sok esetben azt látom, hogy ez célravezetőbb is, mintha csak finomkodva elmismásolnánk a problémát - tette hozzá Zsidró. Nem lesz ez máshogy a Randikommandó legújabb évadában sem, mely augusztus végén debütál a VIVA televízión.

Te rá mernél teljes mértékben hagyatkozni a fodrászod véleményére?

Ezt is szeretjük