Mellényúlt a stylist?
Ez volt a legrosszabb, amit elkövetett
A stylistok kiforrott stílusa sem pillanatok alatt alakult ki, időnként ők is melléfognak az öltözködésben.

Lendvai Lilla, a Randikommandó stylistja saját bevallása szerint kamaszkorában rengeteg divatbakit követett el.

Lilla stílusa sem volt mindig kiforrott

Görcsösen ragaszkodott a szabályokhoz, amiket ma már örömmel rúg fel, szettjei így válnak igazán egyedivé és stílusossá.

Divatbakik halmozása

Lendvai Lilla ma már igazán extrém szettekben is mer gondolkodni, régen azonban minden ruhadarab kiválasztását ezerszer átgondolta. Mostanra nem okoz neki problémát sokkoló, mégis divatos, csinos összeállításokat megálmodni.

Lilla a Randikommandó útkereső lányainak is azt javasolja, ne gondolják túl öltözködésüket, mert az erőltetett szettekkel könnyen melléfoghatnak, ahogy azt ő is tette egykor.

- Nagyon sok divatbakit elkövettem. Steril voltam, és nagyon szerettem volna betartani az általam akkor jónak vélt divatszabályokat. Ma már ezt hibának tartom. Korábban minden szettemet nagyon kitaláltam, mindennek mindenhez passzolni kellett. Volt egy sportcipőm arany varrással, amihez ugyanolyan színű táskát vettem, ugyanolyan arany varrással.

Nem muszáj mindennek passzolnia

- Már nem tartom jónak, ha a táska és a cipő tökéletesen megegyezik. A legborzasztóbb, amit hordtam, egy fejkendő volt, rojtos, hímzett, és a haj alatt kellett megkötni. Ehhez felvettem egy gördeszkás pólót és egy hosszú, oldalzsebes military szoknyát. Borzasztóan nézett ki, de nagyon kitalált összeállítás volt - mesélte nevetve Lilla.

Ne gondold túl!

- Ma már nem gondolom túl a viseleteimet, mert az a végén nem lesz úgysem jó. Azt hiszem, picit bolondnak kell lenni. Nekem például a mániám elegáns ruhához sportcipőt húzni. Ettől sokan elborzadnak, én mégis úgy gondolom, hogy ez jó.

Ha szórakozni megyek, annak mindig megadom a módját, olyankor a szettjeim mások, mint hétköznap, és érzem az emberek tekintetéből, hogy ez tetszik nekik. A pozitív visszajelzések a léleknek is nagyon jót tesznek - fűzte hozzá a Randikommandó stylistja.

Te milyen stílust kedvelsz?

Ezt is szeretjük