Postán rendelt férfiak
Így vehetsz férjet magadnak
Szingli vagy, és úgy érzed, nehezen ismerkedsz? Napjainkban akár katalógusból is választhatsz, majd rendelhetsz férjet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Postán rendelt menyasszonyokról gyakran hallani, elsősorban a lehetőségek hazájába, Amerikába vágyódó, többnyire nehezebb körülmények között élő kelet-európai és ázsiai nők közül választják ki a tehetősebb férfiak azt, akivel összekötik az életüket. Bár ezzel kapcsolatban leginkább a zöld kártyás házasságok, valamint az új otthonukban kihasznált asszonyok képe tűnik fel, a jelenség fordítottja is él: bizonyos körökben igen nagy sikere van a katalógusból kiválasztott férjeknek.

Ne várj, jegyezd el magad még ma!

Az egyik legnagyobb, illetve a legelső ilyen szolgáltatást kínáló cégként számon tartott férjküldő weboldal ezzel a szlogennel hirdeti magát. Az alapítók úgy tartják, vállalatuk forradalmasíthatja az internetes párkeresést, hiszen szolgáltatásuk olyan új trendet indít majd, mely a jövőt jelentheti - az elkövetkezendő években a sikerük további növekedésére számítanak.

Az eredeti ötlet akkor született meg, amikor Shahin, az egyik alapító Amerikába költözött 1999-ben, és szembesült azzal, hogy a helyi nők mennyire függetlenek, elfoglaltak, és sok esetben gazdagok is. Ezért, hogy megkönnyítsék számukra a párkeresést a teljes munkaidős állás és az állandó rohanás mellett, létrehozták az oldalt.

Katalógusból választhatsz

A házasodni kívánó férfiak kötelezően kitöltenek egy adatlapot, melyen nemcsak a nyelvtudásukat és szokásaikat tüntetik fel, de azt is, hogy egy adott országban keresnek-e párt, vagy esetleg világszerte, de olyan igényeket is jelezhetnek, hogy az illető több családtagjával együtt szeretne-e új hazájába költözni. A honlapon viszont mindezekből csak egy rövid bemutatkozás, a név és a tartózkodási hely látható a fotó mellett - legalábbis a regisztrálatlan nézelődők számára.

A szolgáltatásnak azonban ára is van. Azért, hogy a férfiak kedvének ez ne szabjon gátat, a szerződésben foglaltak alapján évente egy minimális, 20 dolláros összegért szerepelhetnek a szokatlan katalógusban.

A nők pénztárcáját azonban már jobban megterheli a vágyott eljegyzéshez vezető procedúra - az összeg nagysága a kereslettől függ. Abban az esetben, ha valaki megelégszik egy kopaszodó, ötvenes úrral, nagyjából hatszáz dollárért megtörténhet az üzlet, ha viszont inkább egy dús hajú, harmincas sármőrrel szeretne frigyre lépni, akár kilencezer dollárba is kerülhet a rendelés, hiszen az ilyen karakterek a legkelendőbbek a házasságpiacon.

Férjvásárlás pénz-visszafizetési garanciával

A honlap azonnali eljegyzést ígér, ami részben igaz is, hiszen ez nem egy hagyományos társkereső oldal. Itt a regisztráltak gyorsan frigyre szeretnének lépni a megadott paramétereknek és feltételeknek megfelelő partnerrel.

Miután a közvetítő cégen keresztül egy nő felvette a kapcsolatot a kiszemelt férfival, azonnal leadhatja a rendelést rá vonatkozóan, ugyanakkor arra is van lehetőség, hogy, mielőtt igent mondana a házasságra, egyszer személyesen is találkozzanak - ebben az esetben a nőnek illik elutazni a leendő férjhez.

Állítólag már több ezer pár története gyarapítja a cég sikersztorijainak számát, ám, mint mindenben, a tévedés lehetősége itt is adott. Éppen ezért, ha esetleg a férj olyat állított magáról, illetve olyat ígért, ami nem felel meg a valóságnak, akkor gond nélkül visszafizetik a tranzakció ellenértékét - bár arról nem szól a fáma, hogy a továbbiakban mi történik, hiszen egy válás nem mindig egyszerű.

Ezt is szeretjük