Visszatér a nyár a hétvégén: megmutatjuk, hogyan használd ki a jó időt
Szuper programok közül válogathatsz július utolsó hétvégéjén!

strand eves
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az előrejelzések szerint hétvégén már jó idő lesz - és legyen is -, hiszen rengeteg jó, szabadtéri program vár országszerte. 

Most megmutatjuk azt az ötöt, amelyekre szerintünk mindenképp érdemes kilátogatni a hét utolsó napjain. Sport, zenés, kulturális és, ha már nyár van, strandolós programokat gyűjtöttünk össze.

Titanic - A kiállítás

Budapest, december 30-ig

A varázslatos hangulatú tárlat 2300 négyzetméterén több száz eredeti műtárgyat tekinthetnek meg a rajongók. Így például a híres hajóroncs technikai felszereléseit, bútorait, a szerencsétlenül járt utasok személyes tárgyait, ruhákat, ékszereket, pénztárcákat. A tárlat önálló magyar részlegén pedig - a kor helyi történelmi eseményei mellett - bemutatják az elsüllyedt Titanic magyar vonatkozású szálait.

Bővebb információk itt!

titanic-kiallitas

Strandok Éjszakája

Országszerte, július 28.

Országosan, több fürdőben és strandon kerül megrendezésre a korábbi évek hagyományaihoz hasonlóan a Strandok Éjszakája, ahol hosszított nyitva tartással, kellemes programok mellett élvezhetik a fürdőzést a látogatók.

Bővebb információk itt!

Velencei-tavi Ütős Fesztivál

Agárd, július 28-30.

Az agárdi szabadstrandon rendezik meg idén a II. Velencei-tavi Ütős Fesztivált, az ütős hangszerek legnagyobb hazai seregszemléjét. Itt lesz a máltai Tribali, a hazaiak közül az Ataru, a Meszecsinka, a friss DaWhy és helyi erőként a Kongattack. Lesz beatbox, haka, öröm és transzdobolás, interaktív dobtér, hangszerkészítés és rengeteg meglepetés, de ne hagyd ki a közös reggeli jógát se!

Bővebb információk itt!

A cikk az ajánló után folytatódik

Formula 1 Pirelli Magyar Nagydíj 2017

Mogyoród, július 28-30.

1986 óta rendeznek Magyar Nagydíjat. A pálya rekordgyorsasággal, nyolc hónap alatt felépült, 1989-ben és 2003-ban építették át, és így nyerte el 4381 méteres hosszát. A klasszikus pályák közé tartozik. A technikás, kanyargós és egyenesekben nem bővelkedő pályán a versenyzőknek nagy kihívás nyerni. Ebben az évben újdonság, hogy a 0-13 éves kor közötti gyermekek ingyenesen mehetnek be.

Bővebb információk itt!

Középkori Forgatag a Diósgyőri várban

Miskolc - Diósgyőr, július 29-30.

Rettegett harcosok, haditorna, szekértábor, középkori táncok, vidám történetek, zenés komédiások, mesteremberek és a Diósgyőri vár teljes udvartartása várja a látogatókat egy felejthetetlen időutazásra. Magyarország egyik legnagyobb történelmi játékán csaknem kétszáz hagyományőrző idézi meg a múltat. A Középkori Forgatag Európa legjobb, legnevesebb fesztiváljai között szerepel, hiszen idén elnyerte a Minősített Európai Fesztivál címet.

Bővebb információk itt!

Ezt is szeretjük