Orbán Viktor Keresztes Ildikóra szavaz

Ha zenéről van szó

Bajnai a szíveket veszi célba, Schiffer pedig a zene erejével lázad a hatalom ellen.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Azt mondják, a politikus is csak ember, és ha ez valóban így van, otthon ők is szeretnek lazítani, amihez elengedhetetlen a zene. De vajon mit tesz fel Orbán az esti pálinka mellé, vagy mire ropja Gyurcsán? Ha bármikor elgondolkodtál ezeken a kérdéseken, most választ kaphatsz.

Orbán Viktor a nemzeti összetartozás napja alkalmából kedveskedett követőinek e dallal, melyet Facebook-oldalára posztolt ki. Keresztes Ildikó Orbán május 10-i miniszterelnöki beiktatásán énekelte el az Igen, igen, igen című nótát, mely nem azonos az eggyel kevesebb igent tartalmazó MSZP-s kampánydallal.

Gyurcsán Ferenc muzikalitása közismert. A rongylábú exkormányfő performanszaival talán kissé fiatalítani kívánja pártja idősödő szavazótáborát. De milyen ütemekre bólogat otthon vagy munka közben a DK elnöke? Facebook-oldala alapján a feszesebb ütemeket kedveli.

Bajnai Gordon romantikus oldalát domborította ki a közösségi médiában, miután egy Peter Gabriel-koncert hatására aktivizálta magát a Facebookon. Az egykori miniszterelnök ezúttal nem Orbán bársonyszékét vette célba, hanem a szíveket.

Schiffer András az elnyomó hatalom ellen küzdene egy nappal a sajtószabadság melletti tüntetés után, melyen az LMP elnöke is részt vett. Schiffer a cél érdekében a zene erejét is segítségül hívja egy, a témában klasszikusnak számító darab képében.

Fotó: facebook.com/gyurcsanyf

Ezt is szeretjük