Bámulatos fotókon a 17 éves fiú legbizarrabb álmai: ez zajlik a fejében
Ámulatba ejtő módon, festés helyett Photoshoppal vetette vászonra elméje titkos bugyrait a művész.

photoshop art fotók cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az álmok általában szürreális, valóságtól elrugaszkodott képeket tartalmaznak, melyek viszont hihetetlenül valóságosnak hatnak. Másnap azonban, amikor elmesélnéd valakinek, hogy mit álmodtál, csak zagyválni tudsz: szavakba nem önthető dolgokat tapasztalhatsz az álmodás során.

A legtöbb álomnak van valamilyen jelentése, ezek között vannak közismertek és kevésbé népszerűek. A felívelő anyagi helyzethez például több kép is társul, de a hétköznapi életben szorongást és korlátozást jelentő mozzanatok is megjelenhetnek lelki szemeid előtt, miközben alszol.

Ambiciózus művész

Kerem Ciğerci egy török fiatal, aki mindössze 17 éves. Mint a legtöbb mai tini, ő is profi számítógép-használó. A játékok és a Facebook helyett azonban egészen másra alkalmazza a technikát: lélegzetelállító fotókat szerkeszt. Ihletet éjszakánként gyűjt, miközben alszik, Kerem ugyanis a saját álmait próbálja meg kifejezni digitális eszközök segítségével. Az eredmény rendkívüli és bámulatos: kíváncsiak lennénk, mit szólna egy álomfejtő az alábbi képsorokhoz.

Illúziók

A meghökkentő vágásnak és őrületes profizmusnak köszönhetőek ezek a lenyűgöző képek. A művésznő korábbi fotósorozatától is leesett az állunk: elképesztő, hogy sosem fogy ki az ötletekből. Úgy tűnik, kreativitása határtalan.

Ezt is szeretjük