Bámulatos fotókon a 17 éves fiú legbizarrabb álmai: ez zajlik a fejében

Ámulatba ejtő módon, festés helyett Photoshoppal vetette vászonra elméje titkos bugyrait a művész.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
Ámulatba ejtő módon, festés helyett Photoshoppal vetette vászonra elméje titkos bugyrait a művész.

Az álmok általában szürreális, valóságtól elrugaszkodott képeket tartalmaznak, melyek viszont hihetetlenül valóságosnak hatnak. Másnap azonban, amikor elmesélnéd valakinek, hogy mit álmodtál, csak zagyválni tudsz: szavakba nem önthető dolgokat tapasztalhatsz az álmodás során.

A legtöbb álomnak van valamilyen jelentése, ezek között vannak közismertek és kevésbé népszerűek. A felívelő anyagi helyzethez például több kép is társul, de a hétköznapi életben szorongást és korlátozást jelentő mozzanatok is megjelenhetnek lelki szemeid előtt, miközben alszol.

Ambiciózus művész

Kerem Ciğerci egy török fiatal, aki mindössze 17 éves. Mint a legtöbb mai tini, ő is profi számítógép-használó. A játékok és a Facebook helyett azonban egészen másra alkalmazza a technikát: lélegzetelállító fotókat szerkeszt. Ihletet éjszakánként gyűjt, miközben alszik, Kerem ugyanis a saját álmait próbálja meg kifejezni digitális eszközök segítségével. Az eredmény rendkívüli és bámulatos: kíváncsiak lennénk, mit szólna egy álomfejtő az alábbi képsorokhoz.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Illúziók

A meghökkentő vágásnak és őrületes profizmusnak köszönhetőek ezek a lenyűgöző képek. A művésznő korábbi fotósorozatától is leesett az állunk: elképesztő, hogy sosem fogy ki az ötletekből. Úgy tűnik, kreativitása határtalan.

Ezt is szeretjük