Milyen változások előtt állsz anyagilag? Pénzügyi elemzés minden csillagjegyre

Előrejelzés júliustól októberig, a harmadik negyedévre.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár igaz, hogy a pénz nem boldogít, viszont biztonságos hátteret teremt annak eléréséhez. Nem is csoda, hogy mindenki abban bízik és arra törekszik, hogy pénzügyeiben minden stabil legyen. Vajon számodra mit ígérnek a csillagok a következő néhány hónapra az anyagiak terén?

Olvasd el negyedéves pénzhoroszkópod, amely részletes előrejelzést ad neked júliustól októberig: sokat kell spórolnod, vagy most jön a nagy anyagi fordulat? Keresd ki a csillagjegyed, és kiderül.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Nagyon fontos, hogy ha pénzügyekről van szó, most figyelj a megérzéseidre. Ahogyan egész évben, úgy a harmadik negyedévben is változóan alakulhatnak a pénzügyeid. Lehetnek nehezebb hónapjaid, de lehetnek könnyebbek is. Minden attól függ, hogy mennyire tudsz mérlegelni. Hallgass a megszólaló belső hangra, ami figyelmeztet, ezt már nem tudod megengedni magadnak. Ha így teszel, sikerülhet költségvetésed stabilizálni.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

A következő hónapokban anyagi helyzeted kedvezőnek ígérkezik. Munkából lesz bőven, de ezért megkaphatod a megfelelő honoráriumot is, így aztán remek motiváció lesz a kezedben minden húzós hónap végén. Sokat spórolni valószínűleg nem sikerül majd, mivel a keresetednek meg is van a helye. Az ősz azonban jót ígér: októberben érdemes fizetésemelést kérned, mivel a csillagok azt jósolják, sikerrel járhatsz, így pénzügyeid fellendülnek.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Számodra a harmadik negyedév legyen az okos, megfontolt döntéseké. Nagyon fontos, hogy a csillagok most óva intenek attól, hogy nyáron bárkinek is nagyobb összeget kölcsönözz. Akárkiről is van szó, légy megfontolt, és mérlegelj, ha mégis kölcsönöznél, gondold át, mennyi az a reális összeg, amit ha nem ad vissza az illető, akkor sem bánod. Ősszel sajnos kilátásban lehet egy negatív fordulat, de szerencsére ügyesen és gyorsan megoldást találhatsz.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Most minden nagyon kedvezően alakulhat, pénzügyeiddel elégedett lehetsz. A nyarad, így júliusod is nagyszerűen alakulhat anyagi szempontból. Kiadásaidat sikerülhet ügyesen lebonyolítani, jó áron utazni, olcsóbban beszerezni, amit szeretnél. Mínuszba így az általában sok pénzt felemésztő időszak sem taszít. Szeptemberben stabil és gondtalan lehetsz anyagilag, kis extra spórolással egy nagyobb beruházás is szóba jöhet.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Kettős képet mutatnak számodra az elkövetkező hónapok. Nyáron, ahogyan az lenni szokott, a te kiadásaid is megszaporodhatnak, de ha megtalálod az arany középutat, akkor júliusban szinten tudod tartani a pénzügyeid. Augusztusra sajnos azonban elérkezhet egy spórolósabb időszak az életedbe, még tartalékaidhoz is hozzá kényszerülhetsz nyúlni, és kora ősszel is, ám nyugtasson meg, hogy legalább van mihez.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Szükséged lehet rá időnként, hogy használd kreativitásod. Júliusod anyagilag kiegyensúlyozott lehet, még ha egy-egy nagyobb kiadásod lesz is szórakozás, illetve utazás miatt. Augusztusban azonban várhat rád egy nagyobb kiadás, amire talán már számítottál, de hirtelen dologról is lehet szó. Ez kissé megtépázhatja bankszámlád. Októberig minden ismét rendeződhet, bevételeid felduzzasztják bankszámlád.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Egy költekező nyár után jó irányban fordulhatnak anyagi ügyeid. Bár ez a nyár számodra sem a spórolásról szól, hiszen a nyaralás vagy egyéb kikapcsolódáshoz köthető költségek szaporítják majd a kiadásaidat, jó hír lehet számodra, hogy az ősz pozitív fordulatot jósol neked. Ekkor kényelmesebbé válhat a költségvetésed, bevételeid és kiadásaid harmóniába kerülhetnek, és az helyreáll egyensúly.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Most minden remekül mehet anyagi téren, de mindig légy kész egy váratlan fordulatra. Annál is inkább, mivel egy anyagi szempontból kényelmes és nyugalmas júliust ugyan követhet egy pozitív fordulatot - fizetésemelést, nyereményt - hozó augusztus, de sajnos utána nem kizárt, hogy jön a feketeleves. Megszaporodhatnak kiadásaid, akár egy nagyobb veszteség vagy költség is szóba jöhet. Ha van spórolt pénzed, akkor azonban nem lesz baj.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Nyáron mindenkinek, így neked is kicsit többre lehet szükséged, mint az év többi szakában. Egy nagyobb utazás, akár külföldi, például eléggé megtépázhatja a költségvetésed. Az élményért persze megéri, de számíts arra, hogy ez némi spórolást kívánhat meg utólag. Nem kizárt, hogy a következő hónapban anyagilag kecsegtetőbb álláslehetőséget kaphatsz. Ősszel nagyon ügyes lehetsz majd a kiadásaid szervezésében.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A nyár hátra lévő része nagy változást hozhat az életedbe, mivel támadhat egy merész ötleted, melynek megvalósítása soha nem látott pozitív fordulatot eredményezhet anyagi szempontból. Fontos, hogy józan ítélőképességed mindig tartsd meg, és alaposan tájékozódj, mielőtt bármibe is belevágsz. Ha így teszel, akkor minden remekül mehet, és már kora ősztől sikerek várhatnak a pénzügyek terén.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A nyár hátra lévő részében válaszút elé kerülhetsz, ezért mérföldkő ez az időszak számodra. Szóba kerülhet egy kecsegtető fizetést ígérő külföldi munkalehetőség, ám nem árt észben tartani, hogy ha ki is utazol dolgozni, a spórolás akkor sem lesz könnyű, hiszen kint megélni is drágább. Őszre letisztulhat, melyik utat választod, de ha maradsz, akkor is pozitív fordulat vár. Előléptetésből, új munkából eredően bevételeid nőhetnek.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Azon szerencsések közé tartozhatsz, akik júliusban különösebb spórolás és matematikázás nélkül megengedhetik maguknak az évszak legkellemesebb elfoglaltságainak kihasználását. Nemcsak azért, mert lehet elég pénzed rá, de azért is, mert okosan gazdálkodhatsz, jó ötleteid lehetnek, és megfontolt is lehetsz. Kiváló pénzügyi érzéked szerencsével is társulhat. Mire megjön az ősz, anyagi helyzeted még tovább stabilizálódik.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük