Nagy pénzhoroszkóp 2017-re: a pozitív fordulatok éve az anyagiak terén

Vajon neked mit ígér a pénzügyekben az esztendő?

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A pénz nem boldogít, mondják, és ez igaz is, ám az vitathatatlan, hogy ad egy biztos hátteret mindannak megteremtéséhez, ami a boldogsághoz szükséges, illetve módot adhat megvalósítani bizonyos álmokat, például egy utazásét.

Nem véletlen tehát, hogy az emberben az esztendő vége felé közeledve felébred a kíváncsiság, vajon hogyan alakulnak majd a következő évben a pénzügyei. A horoszkóp pozitív változásokat jósol 2017-re: olvasd el, neked pontosan mit.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Kosként 2017-ben ne hozz nagy változásokat eredményező döntéseket mindaddig, amíg nem bizonyosodtál meg afelől, hogy megvan a fix anyagi háttered hozzá. Nem a kockázatnak, hanem a fontolva haladásnak van itt az ideje. Első kézből tapasztalhatod meg év végére, hogy a sok kicsi sokra megy. A felelőtlen pénzköltés azonban csúnyán visszaüthet.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Ha Bika vagy, 2017-ben érdemes lehet befektetned a pénzedet értéktárgyba, ingatlanba. Ami az anyagiakat illeti, januártól kezdődik pozitív irányú változás nálad, és ez egész esztendőben ki fog tartani. Az esztendő során mindvégig egyensúlyban leszel, és hacsak nem csinálsz valami meggondolatlanságot, nem lesznek problémáid a pénzzel.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ikrek jegyed 2017-ben szerencsés lesz, ugyanis abban a helyzetben leszel, hogy a befektetett energiád, melyet a pénzügyeid jobbá tételére áldozol, nem lesz hiábavaló. Pozitív fordulatot hozhat életedben, mely hosszú távon segíthet neked szinten tartani az anyagi helyzeted. Kiadásaid és bevételeid tekintetében egyensúlyi állapot várható, stabil, gondtalan éved lesz.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Ha Rák vagy, 2017-ben jó eséllyel több pénzzel gazdálkodsz majd, mint 2016-ban, ennek oka pedig egy nem túl megterhelő másodállás vagy valamilyen extra bevételi forrás lesz. A több bevételnek köszönhetően anyagi helyzeted jó irányban változik 2017-ben. Több mindenre lesz pénzed, nem tornyosulnak a számlák sem. Anyagilag tehát ígéretes az új esztendő.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Oroszlánként 2017-ben anyagi szerencse ér, aminek következtében kedvező változások indulnak meg a pénzügyeidben. Kiadásaid miatt nem kell aggódnod. Anyagi helyzeted stabilizálódik. Légy mindig megfontolt, ne vágj bele semmi bizonytalanba, és költekezz felelősséggel, hogy a pozitív hullám ne csak ideiglenes, hanem tartós állapot legyen.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Szűz jeggyel 2017-ben várhatóan sokat kell majd dolgoznod azért, hogy elég pénzed legyen, de kitartásod meghozza a gyümölcsét. Ebben az esztendőben az anyagiak már sokkal nagyobb fontossággal bírnak majd az életedben, mint eddig. Azáltal, hogy odafigyelőbbé válsz, helyzeted stabilizálódik, és ez a pozitív fordulat hosszú távú javulást hoz költségvetésedben.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Ha Mérleg a jegyed, 2017-ben próbáld a költségeidet kicsit visszafogni. Az esztendő során ugyanis hajlamos lehetsz majd aránytalanul elosztani a kiadásaid, és a hobbidra, kikapcsolódásodra arányában jóval többet költeni, mint amennyit megengedhetnél magadnak. Ne feledd, a számlák és a lakás költségei is rád várnak, ahogy a hűtő sem telik meg magától, ráadásul váratlan helyzetekre sem árt félretenni.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Ha csillagjegyed a Skorpió, 2017-ben céltudatosságod megsokszorozza a munkakedved, a több munka által pedig több pénz is lesz a zsebedben. Jó hír, hogy az eddig fennálló anyagi gondok 2017-ben minden valószínűség szerint megszűnnek. A pozitív fordulat érezhető lesz a mindennapjaidban, és több pénzed marad magadra és szeretteidre. Vigyázz azonban, hogy ne szaladjon el veled a ló, mert akkor a végén koppanhatsz.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Nyilasként 2017-ben kedvező változások várhatnak a pénzügyeidben, melyek ugyan sokkal nem duzzasztják fel a bankszámlád, mégis kiegyenlítik majd a kiadásaidat és a bevételeidet, így stabil, biztos anyagi hátteret tudhatsz majd magad mögött. Bizonyosodj meg afelől, hogy a pénzed okosan költöd el. Figyeld a jó lehetőségeket, és ne adj ki feleslegesen pénzt. Gondold át, mit veszel!

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Amennyiben jegyed a Bak, 2017-ben sokkal erősebben fókuszálsz majd a pénzügyeidre, mint eddig bármikor az előző évek során, és ez az odafigyelés meg is hozza az eredményét. Anyagi helyzeted pozitívan változik, megerősödik 2017-ben. Hogy ennek eredményeként, vagy épp véletlenül, de lesznek, akik kölcsönért folyamodnak hozzád. Légy megfontolt, kinek és mennyit adsz.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Vízöntő vagy? 2017-ben tégy lakatot a tárcádra, mert sajnos hajlamos leszel mindenfélét összevásárolni, amire valójában nincs is szükséged. Mielőtt beállnál a sorba a kasszához, mindig jól gondold meg, mit és miért is akarsz megvenni. Ha tudatosan megfontoltabbá válsz, akkor nem lesz lapos a pénztárcád jövő decemberre. Elkerülheted, de ehhez kell a hozzáállásodban egy pozitív irányú változás.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Halak jeggyel 2017-ben  dolgoznod kell a pénzügyeid jobbá tételén. Meg kell gondolnod, hogy mire mennyit és hogyan költesz. Ha a költségvetésedet sokkal megfontoltabbá teszed, akkor az év során egy pozitív fordulat várható az életedben. Próbáld meg megtalálni az arany középutat. Tégy félre, de lepd is meg magad néha valamivel: ha okosan költesz, költségvetésed jól alakul.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük