Nagy őszi pénzhoroszkóp: erős változások szinte minden jegynek

Lesz okunk a mosolygásra az őszi pénzhoroszkóp szerint.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az ősz nemcsak sárguló faleveleket ígér, de kövérebb bankszámlát is. Ugyanis anyagi gyarapodást, illetve egy hosszú távon pozitívan befolyásoló lehetőséget is tartogathat, amely által fellendülhetnek a pénzügyek.

Vajon te is a szerencsések között leszel, akik stabilabb anyagi helyzetben zárják majd az őszt? Nagy horoszkópod elárulja a választ, olvasd el az előrejelzést!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Kosként a nyár kissé megviselhette a pénztárcád, és mivel már előre sejthető, hogy a tél ismét meg fogja, nincs az ősznél ideálisabb időszak anyagilag megerősödni. Ezt a folyamatot most a csillagok is segíthetik, ugyanis jó energiákkal bombázhatnak, amelyek által pénzügyeid kiegyensúlyozottabbak lehetnek. Jó ajánlatokkal, jó árakkal, jó lehetőségekkel találhatod magad szemben, amelyeket most megláthatsz és kihasználhatsz.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Bikaként ideje kicsit felduzzasztanod a tartalékaidat. Az utóbbi időben nem vihetted ugyanis túlzásba a spórolást, a költekezést viszont annál inkább. Légy sokkal megfontoltabb, és tudj magadnak nemet mondani! Bár eleinte nehezedre eshet, néha muszáj ellenállni egy-egy tetszetős, ám felesleges dolognak. Mindig mérlegelj, valóban szükséged van-e rá. Ha tudsz nemet mondani, büszke leszel magadra, most meglehet erre az erőd.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Örömteli lehet számodra az ősz, mivel egy nagyszerű lehetőséggel találhatod szemben magad, aminek köszönhetően anyagi helyzeted folyamatos javulásnak indulhat. Hogy miben rejlik a lehetőség? Vagy egy jobban fizető állásban, vagy egy másodállásban rejlik feltehetőleg, de az sem kizárt, hogy valaki üzleti partnerének kér fel. Megfontoltságod, józan ítélőképességed birtokában nagyot léphetsz most előre.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A nyár számodra távolról sem a spórolásról szólhatott, aminek következtében most eléggé szorult helyzetben találhatod magad. Nincs ok pánikra, mivel az ősz pozitív változást ígér, így az anyagi helyzeted is lassanként rendbe jön majd. Kiadásaid az évszak során megcsappanhatnak, ráadásul karácsonyon innen, nyaraláson túl vagyunk, tehát remek az időzítés arra, hogy most minden jó irányba forduljon.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Mindezidáig lehettek olyan időszakaid, amikor leginkább aprópénz volt a tárcádban, és nem ezresek, de most ez megváltozhat. Végre nem kell majd állandóan az árcédulákat figyelned és az akciókat vizslatnod. Egy meglepetésszerű fordulatnak hála ugyanis sokat javulhat anyagi helyzeted. A fordulat jöhet egy jó fizetéssel járó állásajánlat formájában, de még a pénznyeremény sem kizárt. Fortuna most melléd állhat az anyagiakban.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Ősszel gyakran megeshet veled, hogy elcsábulsz, és olyasmit vásárolsz meg, ami túl drága. Vannak dolgok, amiken nem érdemes spórolni, például az élelmiszerekből mindig törekedj a minőségit választani, és egészségeden se akarj nagy összegeket megtakarítani. Szinte minden más azonban módot ad erre, és az őszi időszakban tálcán kínálhatja neked magát ezernyi lehetőség. Járj nyitott szemmel, és ne költs feleslegesen.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Ősz végére bankszámlád egyenlege tetszetős képet mutathat, sokkal tetszetősebbet a nyárinál vagy akár a tavaszinál. Számodra az őszi időszak igazán szerencsés lehet a pénz tekintetében. Egy mázlis fordulat folytán extra bevételhez juthatsz, amely fordulatot érdemes megbecsülnöd, és elkezdened többet félretenni. A közelgő télre érdemes felkészülni az őszi hónapok során, és az anyagi stabilitásod is sokat nőhet általa.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Skorpióként készülj fel, lehet egy nagyobb kiadásod az ősz folyamán. Megtakarított pénzed így kissé megcsappanhat, de november végéig visszahozhatod magad egy kicsit anyagilag. Jó hír, hogy a telet stabil anyagi háttérrel és némi biztonsági tartalékkal nyithatod majd meg jó eséllyel. Az anyagi kiegyensúlyozottság egyébként lelkedben is segít harmóniát teremteni, gondtalanná és vidámmá tehet téged.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Nyilasként most légy nagyon szemfüles, mert valaki adhat neked az ősz elején egy nagyon jó tanácsot vagy tippet, amely által anyagi helyzeted nagyot fejlődhet az évszak során. A tipp vagy tanács érinthet megtakarításokat, de akár egy irányváltást is a karrierben. Fontos, hogy a jó tanács lehetséges, hogy kéretlenül érkezik, és először fel is bosszant, ám emiatt ne vesd a hátad mögé, inkább gondolkodj el a megvalósításon.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Egy nagyobb befektetés, beruházás elébe nézhetsz az őszi hónapok során, így hiába nincs már a sok pénzt felemésztő nyár, illetve hiába vagy a szintén elég drága karácsonyi időszak előtt, anyagilag nem feltétlenül jössz ki jobban. Abban az esetben azonban, ha ezt a nagyobb kiadásod spórolással, odafigyeléssel is társítod, nem érzed meg, hogy könnyebb lenne a pénztárcád. Hosszú távon mindezeket figyelembe véve is jól jöhetsz ki.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Vízöntőként ősszel forradalmi ötleted támadhat, amely az anyagi helyzetedet nagymértékben befolyásolja a jövőben. Ne hessegesd el akkor se, ha elsőre merésznek tűnik! Akár kis dologról van szó, akár nagyról, fantasztikusan ígéretes, és gyökeres javulást hozhat a pénzügyeidben. Mire eljön a november, már érezheted pozitív hatását, és a büszkeséget is - teljes joggal.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Ha Halak a jegyed, valaki erősebben próbálhat ősszel anyagi helyzetedbe beleszólni, mint amennyire eltűrnéd. A segítő szándékot mindenképpen köszönd meg, de csak annyira engedj betekintést, beleszólást, amennyire számodra rendben van. Egy dologra azért figyelj fel: az illető egy félmondata óriási javulást hozhat az anyagi helyzetedben, csak meg kell valósítanod, amit mond. Nem lesz nehéz, mivel pofonegyszerű, de nagyszerű lehet.

Ezt is szeretjük