Passzoltok a pároddal, vagy sem?

A horoszkóp sohasem hazudik

A csillagok is azt mondják, hogy titeket egymásnak teremtettek, vagy kevésbé passzoltok, mint hitted? Tudd meg!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A párkapcsolatodat, szerelmi életedet nagyban befolyásolja, hogy milyen jegyben születtél. Egyes jegyek annyira összeillenek, mint a borsó meg a héja, míg mások teljesen összeférhetetlenek.

Szeretnéd tudni, hogy a zodiákus mely jegyével lehetsz a legboldogabb, vagy éppen azt, hogy a párodat a csillagok is neked szánták-e? Horoszkópunkból most minden kiderül!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Ha a Kos jegyében születtél, akkor gyakran vonzódsz más tűz jegyekhez, a Nyilashoz vagy az Oroszlánhoz. Két tűz jegyű ember szerelme azonban általában robbanékony, hacsak a képlet egyéb fényszögei másképp nem mutatják. Kosként jól kijössz a levegő jegyekkel - Ikrek, Mérleg, Vízöntő, egy föld elemű partnerrel pedig jól levezetheted a energiáidat.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Régi bölcsesség, hogy jobban jársz a sajátodéval megegyező elemekkel vagy a saját elemedet tápláló jegyekkel - ilyen például a víz és a föld kettőse. Ilyen alapon Bikaként kompatibilis lehetsz más föld jegyekkel - Szűz és Bak -, illetve a víz jegyekkel. Gyakran előfordul, hogy végzetesen vonzódsz egy Skorpióhoz, és bár elemeitek a föld és a víz révén összeférhetőek lennének, kapcsolatotok felszínes.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Felületes szinten - az Ikrek természetéből adódóan - szinte bárkivel képes vagy megtalálni a megfelelő hangot. Otthonosan mozogsz más levegő jegyű emberek, különösen a szintén gyors észjárású Vízöntők között. Jól kijössz a Nyilassal is, aki a számos hasonló tulajdonsággal rendelkező poláris ellentéted a zodiákusban. Az összeférhetőség vizsgálata céljából fontos az egyéni születési képletek összevetése.

Számmisztika és jövő

Arról, hogy mit hoz a jövő a párkapcsolatodat illetően, nemcsak a csillagok árulkodnak, a számmisztika is mesél a szerelmi életedről. Ha tudni szeretnéd, mit, nézd meg videónkat!

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Látszólag a Skorpió és a Halak, a két másik víz jegy tűnik a legmegfelelőbbnek számodra, ha a Rák jegyében születtél. A Skorpió intenzitása azonban felemésztheti veled született gyengédségedet, a Halak kettőssége pedig minden bizonnyal megőrjíti a személyiségedet. A föld jegyek - Bika, Szűz, Bak - sokkal jobban illenek hozzád, hiszen a Szűz és a Bika 60 fokos szögben helyezkedik el a Rákhoz képest.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Ha az Oroszlán jegyében születtél, jól illik hozzád egy másik tűz jegy, mert hasonló energiaszinttel rendelkeztek, de bármely 60 fokos szögben - Ikrek, Mérleg - elhelyezkedő jegy is passzolhat hozzád. Az Oroszlán és ellentéte, a Vízöntő között lévő polaritás erősítheti az öntudatod ott, ahol a legnagyobb sikerekre vagy képes, vagyis az egész emberiséget felölelő, tágabb világban.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Szűzként szellemileg vonzódsz az Ikrekhez, ám hosszú távon általában nehezen jöttök ki egymással. Első ránézésre szimpatikus lehet a többi föld jegy is, de te rövid időn belül rámutatsz föld jegyű társad hibáira. A Skorpió és a Rák lehet a legjobb befutó, bár víz jeggyel rendelkeznek, és odafér a dobogóra még a misztikus Halak is, aki szintén vizes jellegű csillagjegy szülötte.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Mérlegként olyan barátságos a természeted, hogy szinte bárkivel képes vagy megtalálni a megfelelő hangot. Leginkább a többi levegő jegy, valamint az Oroszlán és a Nyilas illik hozzád. Vonzódsz az olyan emberekhez, akikben saját kifinomult ízlésed és esztétikai érzéked tükröződését látod. Előfordulhat, hogy egy föld jegy is képes megfelelő alapot biztosítani számodra, egy víz jegy pedig ellensúlyozhatja a belőled hiányzó érzelmi áradást.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Skorpióként jól illik hozzád a Bika, mivel ez a két jegy kiegyensúlyozza egymást, azonban mindkettő szilárd, így vitás helyzetben egyikőtök sem enged a másik javára. Összeférhetsz egy másik Skorpióval is, feltéve, hogy mindketten megértéssel viseltettek egymás iránt. A Halak és a Rák túlságosan gyenge a te heves vérmérsékletedhez, kivéve, ha a személyes születési képletetek ezt nem jelöli másképp.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Ha a Nyilas jegyében láttad meg a napvilágot, gyakran vonzódsz más tűz jegyekhez - a Koshoz vagy az Oroszlánhoz. Jól illetek egymáshoz, bár kapcsolatotok robbanékony természetű lehet. A Nyilas-Ikrek polaritás természetes hasonlóságot jelöl a két jegy között, vagyis az Ikrekkel kiválóan kiegészítitek egymást. Az összeférhetőség vizsgálata céljából azonban fontos az egyéni születési képletek összevetése.

A számok segítenek
Itt az idő, hogy segítségül hívd a számok tudományát a párkapcsolati kilátásaidat illetően! Szerelmi számmisztika szolgáltatásunkkal megtudhatod, milyen jövő vár rátok.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Hozzád képest a Szűz túlzottan elmés és csipkelődő, míg a Bika túlságosan állandó tulajdonságokkal rendelkező jegy, ám mivel közös bennetek a föld elem tulajdonsága, általában jól kijöttök egymással. A víz jegyek közül a Skorpió hevessége és a Halak megfoghatatlansága az idegeidre mehet, jól kijössz viszont a Rákkal, mert mindketten erős jegyek vagytok.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Mivel nem jellemző rád az előítélet, szinte bárkivel képes vagy megtalálni a hangot. Különösen vonzódsz az intellektuális hasonlóságot mutató emberekhez. A 60 vagy 120 fokos szögben elhelyezkedő jegyek éppen úgy illenek hozzád, mint poláris ellentéted, az Oroszlán. Ez az ellentét erősítheti a az öntudatodat ott, ahol a legnagyobb sikerekre vagy képes.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Amennyiben a Halak jegyében születtél, nyilvánvaló választásnak tűnhet esetedben a többi víz jegy. A Skorpió azonban erőfölényben lehet veled szemben, a Rák pedig túlságosan ragaszkodónak tűnhet számodra. Szextil jegyeid a Bak és a Bika. Míg a Bak túlságosan korlátozott és földhöz ragadt a képzeletednek, a Bika pontosan megfelel az elképzeléseidnek. Az Ikrekkel szintén összeillő lehetsz, mivel a hozzád hasonlóan egy változó jegyről van szó.

Cikkünk Trish MacGregor Az asztrológia mindentudó nagykönyve című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

  • szerelem
  • párkapcsolat

Így kaphatod meg a férfit!

Ezt is szeretjük