A te pasid is csinálja, de nem azért, mert nem szeret! 3 dolog, amin nem tudsz változtatni

Ne ess kétségbe, ha az alábbi dolgok valamelyikén kapod a pasit.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A nők és a férfiak az idők kezdete óta értetlenül állnak a másik nem bizonyos tulajdonságai előtt, ezért nem csoda, ha a lányok könnyen kiakadnak a pasi bizonyos - egyébként ártatlan - húzásain.

Összegyűjtöttünk három tipikus férfiszokást, amiből a csajok általában nagyobb ügyet csinálnak, mint kellene.

Pornót néz

Ugyanúgy, ahogyan a lányoknál, a fiúknál is hamar elkezdődik a nemi érés, ami azzal jár, hogy egyre kíváncsibban és érdeklődőbben viszonyulnak a másik nemmel és a szexualitással kapcsolatos dolgokhoz.

Ehhez pedig hozzátartozik, hogy néha bizony megnéznek egy-egy felnőttfilmet, ezek az internet korában pedig csak karnyújtásnyira vannak tőlük.

A srácok általában már fiatal korukban is néznek pornót, és ez az életkor előrehaladtával csökken, de csak ritkán szűnik meg - akár van valakijük éppen, akár nincs.

Ez nem azért van, mert elégedetlenek a barátnőjükkel - a pasik egyszerűen igénylik az ilyesmit, és ez a lánytól teljesen független, így amíg nem befolyásolja a kapcsolatotokat, nem érdemes beleszólnod.

Mi van, ha csak szexet akar?

Ha a pasi nem vesz komolyan, annak más jelei vannak. Kattintsd végig képgalériánkat, és tudd meg, mikor kell vigyáznod!

Megfordul más nők után

Az, hogy egy pasi néha megnéz egy másik lányt az utcán, még nem jelenti azt, hogy ő jobban tetszik neki, mint te - ugyanaz az elv érvényesül itt is, ami a felnőttfilmek esetében. A férfiak vizuális beállítottságúak, és bár unásig ismételt, de igaz a mondás, hogy hűséget és nem vakságot fogadnak egy kapcsolatban, így felesleges rosszul érezned magad.

Különben is - ha az ember magába néz, valószínűleg rájön, hogy ő sem csukja be a szemét egy jóképű srác láttán, de ettől még nem fordul meg a fejében, hogy összehasonlítsa a szerelmével.

A haverokkal lóg

Fontos, hogy hagyj teret a pasinak, és ne úgy éld meg, amikor a barátaival találkozik, hogy a veled töltött időt áldozta fel érte.

Biztosan te is szívesen lógsz együtt a csajokkal, a fiúk viszont talán még jobban ragaszkodnak a barátaikhoz, ezért fontos, hogy ne érezze úgy, hogy elhanyagolja őket a kapcsolat miatt.

Veszekedni pedig végképp ne akarj vele a haverokkal töltött időn, hiszen minél jobban kiakadsz a dolgon, annál jobban elmérgesedhet a viszonyotok. Hidd el, ez az idő tényleg csak a barátairól szól, és mindketten megérdemeltek egy kis személyes teret.

Ezt is szeretjük