Mit szólna az apja? Drámaian megváltozott Michael Jackson lánya

Paris Jackson levágatta és világosabbra festette a haját. Most sokkal idősebbnek tűnik.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Paris Jackson nemrég még a pop hercegeként is emlegetett Michael Jackson kicsi lánya volt, akit édesapja maszkokkal vagy pokrócokkal rejtett el a fotósok kíváncsi kamerái elől.

A lány azonban lassan felnőtt nővé érik, és ő maga keresi a médiaszereplést - legutóbb például saját kezűleg osztott meg a Twitteren egy képet, amin új frizurájával pózol.

Rövid hajat vágatott

Paris Jacksont az egész világ hosszú, barna hajjal és kislányos arccal ismerte meg, miután világsztár apukájának halála után egyre nagyobb médiafigyelmet kapott.

Parisnek azonban - akit most a nagymamája nevel -, úgy tűnik, elege lett a régi külsejéből, és vagány rövid hajat vágatott magának, ráadásul a tincseit is világosabbra festette.

 A drámai változást Paris azonnal megosztotta a Twitteren - a képet még a fodrászszékben ülve készítette. Feketével satírozott, kék szemeit hatalmasra nyitva ezen a képen is úgy néz ki, mint egy baba, de már nem is hasonlít arra a kislányra, aki egykor volt.

A fotó megosztása után egyébként sok kritika érte Parist a stílusváltás miatt, de úgy tűnik, a 14 éves lány jól kezeli a nyilvánosságot:

- Elég kínos, mikor mindenki arról próbál meggyőzni téged, hogy ne tegyél valamit, ami egyébként helyes - írta a közösségi portálon. - Ha úgy döntök, hogy levágatom a hajam, és elajándékozom, akkor hálás lennék egy kis támogatásért.

Az ifjú híresség ezzel a poszttal döntése okára is tett utalást, igaz, azt nem tudni pontosan, kinek vagy melyik szervezetnek ajánlotta fel levágott tincseit.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Paris - aki egyébként nemrég azt nyilatkozta az GQ magazinnak, hogy bár nagyon büszke édesapjára, a saját tehetsége révén szeretne híressé válni - frizurája kísértetiesen hasonlít Miley Cyrus új, punkos fazonjára, és csak remélhetjük, hogy ő nem kezd olyan kínos fényképezkedési mániába, mint a Hannah Montana sztárja tette.

Ezt is szeretjük