16 éven át titkolta! Egy városon belül két felesége volt a férfinak
Páratlan páros 2 a Madáchban
A darab főszerepében Cseke Pétert láthatod.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

John Smith londoni taxisofőrről azt gondolnád, hétköznapi ember. Különös ismertetőjele nincs, szorgalmasan fuvarozza saját kocsiján az utasokat, olykor túlórázik és munka után siet haza szerető feleségéhez. Két szomszédos kerületben azonban két lakása van, és az egyikben Mary, a másikban Barbara nevű feleségével él együtt. A Páratlan páros című vígjáték második részét a Madách Színházban láthatod.

Páratlan páros 2.: Bencze Ilona, Cseke Péter és Tóth Enikő

Páratlan páros 2.

Régi ismerősünk, John Smith, a kiváló londoni taxisofőr immár tizenhat éve él változatlanul boldog házasságban a város két kerületében lévő lakásai közti ingajáratban, két hűséges feleségével, Maryvel és Barbarával.

Válságos helyzetek olykor azért adódnak, amikor a percre pontosan beosztott napirend valamilyen okból felborul és a két olajozottan működő háztartásban akadozni kezd a fogaskerék. Most éppen egy ilyen helyzet kezd kialakulni.

Az elmúlt évek alatt ugyanis az élet fontos változást produkált: Johnnak immár két gyermeke van, két közel egykorú kamasz, az egyik Marytől, a másik Barbarától, egy lány, meg egy fiú.

Szereplők

  • John Smith -  Cseke Péter
  • Stanley Garner - Szerednyey Béla
  • Apa - Galbenisz Tomasz
  • Barbara Smith - Tóth Enikő
  • Mary Smith -  Bencze Ilona, Kökényessy Ági
  • Vicky Smith - Haffner Anikó, Szilvási Judit
  • Gevin Smith - Szanitter Dávid, Szente Vajk

A féltestvérek találkozása

Minthogy manapság a fiatalok gyakran az interneten ismerkednek, így hát misem természetesebb, mint hogy ez a két fiatal is egymásra lel az interneten való kalandozások közepette. Nagy örömmel fedezik fel, hogy véletlenül mindkettőjük apját John Smithnek hívják, sőt véletlenül mindkettő taxisofőr. Ez a felfedezés a John Smithünk számára korántsem ennyire örömteli. A lassan félőrültté váló apa most már azért ingázik a két lakás között, hogy megakadályozza a féltestvérek életbeli találkozását.

Páratlan páros 2.
Helyszín: Madách Színház, 1073 Budapest, VII. kerület, Erzsébet körút 29-33.
Időpont: Kattints a színház havi műsorára!
Jegy: Jegyinformáció itt!
Ezt is szeretjük