Tényleg olyan korrupt a baloldal, mint gondolja a polgármester?
2 nap alatt hozták meg az ellenkező döntést
Képeken a hét eseményei.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szerdán hivatali visszaélés miatt Molnár Gyula szocialista politikust, volt XI. kerületi polgármestert nyolc hónap letöltendő börtönbüntetésre, Lakos Imre volt XI. kerületi szabad demokrata alpolgármestert hat hónap felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte a Fővárosi Ítélőtábla másodfokon, nem jogerősen. Az első fokú eljárás során még bűncselekmény hiányában felmentették a vádlottakat, a tábla ezt változtatta meg.

Az ügyészség vádirata szerint 2006-ban a Kopaszi-gát és a Lágymányosi-öböl környékén pályáztatás nélkül próbáltak magáncégnek átjátszani egy 38 hektáros telket. Mint írta, 2010 óta számos ügy látott napvilágot Újbudán, ezek Molnár Gyula polgármesterségének mérföldkövei, a szerdai ítélettől függetlenül nem szabad megfeledkezni arról, hogy több másik ügyben is folyik nyomozás, amelyet a jelenlegi önkormányzat feljelentései alapján folytat az ügyészség.

Újbuda fideszes polgármestere, Hoffmann Tamás szerint hét év után beigazolódni látszik, hogy a XI. kerület korábbi szocialista vezetése nyakig benne volt a kerületnek súlyos károkat okozó korrupciós ügyekben, és ezt a Fővárosi Ítélőtábla döntése is igazolja. Álláspontja szerint a kerületi polgárok jól döntöttek, amikor leváltották a szocialista városvezetést és a törvényes rendre adták voksukat.

Nézd meg képeken a hét eseményeit!
 

Politikusok Halloweenkor

A washingtoni Fehér Házban tradicionálisan megrendezik minden év októberének végén a Halloween-bulit. A jelenlegi amerikai elnök, Barack Obama is megtartja családjával az ünnepet, de a korábbi elnökök ugyancsak előszeretettel vettek részt a mulatságon.

Ezt is szeretjük