Tisztelt Miniszterelnök Úr! Nagyon kérem, ne írjon levelet!
A rajongók megmondják
Orbán üzenőfalát rendszerint elárasztják a kedves szavak.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A magyar politikusok előszeretettel osztják meg életük minden rezzenését vagy gondolataikat a közösségi oldalakon képekben, videókban, szavakban. Szerencsére a magyar állampolgároknak is biztosítják a vélemény szabadságát, akik a nyilvánosság előtt is vállalják gondolataikat, valamint Orbánhoz szóló kedves szavaikat.

A miniszterelnök Facebook-oldalán rengeteg a visszatérő vendég. Van, aki csak beköszön, de azt minden nap megteszi, van, aki rendszerint a Bibliából idéz, és akad olyan is, aki reggeltől estig követi és kommentálja az ottani és a közéleti eseményeket.

Álljon itt néhány hozzászólás, válogatva az igazi gyöngyszemek közül, a magyar választópolgárok fejéből. További szemelvényeket ezen a tumblr-oldalon találsz.

Dajcstomi alkalmas NMHH elnöknek?

A Fideszen kívül is támogatják az elképzelést, miszerint az egyik Fidesz-alapító, Deutsch Tamás lehet a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnöke. A szabadszájú és mindig őszinte politikus szívesen osztja meg véleményét a nyilvánossággal, és sokszor meglehetősen sarkosan fogalmaz. Képeken hét ok, amiért érdemes lenne megválasztani!

Ezt is szeretjük