Egyetlen fotót posztolt Orbán, megőrültek érte: ez volt az

Rengeteg embert ér el a kormányfő a Facebookon, mégsem mindig használja ki.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Korábban írtunk már arról, hogy Orbán Viktor eltűnt, hetek óta nem hallottunk a miniszterelnök felől, és a Facebook-oldala sem frissült július 4. óta. Akkor érdi látogatásáról került fel egy videó. Hogy azóta mi van a kormányfővel, nem tudni, pedig történt egy és más.

Ráadásul a magyar politikusok közül messze ő tud Facebookon kommunikálni a legtöbb rajongóval, egyik posztját tízezernél is többen kedvelték.

11 ezer lájkot gyűjtött Orbán egyetlen fotóval

A miniszterelnök oldalát Kaminski Fanny kezeli, és általában kormányfő aktuális tevékenységeit dokumentálja az oldal. Gyárlátogatás, városlátogatás, delegációk fogadása. Ezek közül kivétel, ha valakiről vagy valamiről meg kíván emlékezni az oldal Orbán nevében.

Legutóbb a trianoni döntés évfordulóján, június 4-én egy dalt osztott meg Orbán munkatársa, júliusban pedig egy fotóval emlékezett az akkor elhunyt Szabad Györgyre, a rendszerváltás utáni első parlament elnökére. De megköszönte rajongóinak a születésnapi jókívánságokat is.

Orbán oldalát egyébként minden más hazai politikusénál többen, közel 340 ezren követik - érdekesség, hogy 2012 nyarán ez a szám még csak 130 ezer körüli volt -, tehát rengeteg embert el lehet érni egy-egy poszttal. Érdekes, hogy általában 2-3-4 ezer lájkot gyűjt be egy-egy Orbán-poszt, de például amikor az édesanyjával készült fotót tette közzé az oldal, az a bejegyzés több mint 11 ezer embernek tetszett.

Vihar, menekültek, görögök - mi lehet ennél is fontosabb?

Orbán viszont a hónap eleje óta nem kommunikál ezzel a 340 ezres tömeggel - a valóságban persze ennél jóval többel, hiszen ami itt megjelenik a kormányfőtől, az más fórumokra is eljut. Nem posztolt semmit a görög válsággal kapcsolatban, de a múlt heti viharkárokkal sem foglalkozott a miniszterelnök, aki helikopteren és gumicsizmában élte meg a 2013-as árvizet. Sőt, bár elkezdték építeni a szerb határon a próbakerítést, és csak hétfőn ezernél is több menekült érkezett, ezek is lemaradtak az oldalról. 

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Fotó: Facebook.com/Orbán Viktor

Ezt is szeretjük