Kölcsönkérte a férfi dzsekijét az orangután: nagyon vicces dolog történt utána

Odavan az internet a stílusos orangutánért.

Orangután dzsekiben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Három barát egy dubaji állatkertben járt, amikor összeakadtak egy barátságos orangutánnal, akinek nagyon megtetszett az egyikük dzsekije. 

Az állat mindent megtett, hogy megszerezze a ruhadarabot. Ez végül sikerült is neki, mindenki legnagyobb örömére. 

Orangután dzsekiben

Nagyot hasít az interneten a videó, amin egy rendkívüli stílusérzékkel megáldott orangután látható. A barátságos főemlős egy dubaji állatkertben tengette ruhamentes mindennapjait, míg egy este össze nem találkozott egy fekete dzsekit viselő turistával. 

Az állat mindenáron meg akarta szerezni a jól szabott ruhadarabot, ezért odasétált a férfihez, és egy laza mozdulattal lehúzta a kabát cipzárját. Ezután hosszú másodpercekig azon fáradozott, hogy lehámozza a dzsekit a férfiről. A turista szíve persze nem volt kőből, hamarosan megadta magát, és nevetve átadta a ruhadarabot a lelkes állatnak. Ami ezután történt, arra valószínűleg egyik szemtanú sem volt felkészülve.

Miután a majom megkaparintotta a kabátot, alaposan megvizsgálta. Nyilvánvalóan a méretet és a szabást ellenőrizte. Amikor ezzel végzett, néhány igen vicces mozdulat kíséretében felvette a dzsekit, aztán úgy kezdett el benne pózolni, mintha egész életében ezt csinálta volna. Reméljük, hogy a férfi megengedte neki, hogy megtartsa a ruhadarabot!

Jókedvre derítenek ezek a nevető állatok: elképesztően cuki fotók

Vicces fotókat mutatunk nevető állatokról.

Jókedvre derítenek ezek a nevető állatok: elképesztően cuki fotók

Nézegess képeket!

Elolvasom

Kiemelt képünk illusztráció, forrás: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük