Tényleg szükség volt erre? A fél világ felháborodott azon, amit az énekes mondott
Visszafelé sült el a One Direction eredeti terve.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A One Direction még mindig napjaink egyik legsikeresebb fiúbandájának számít, ám karrierjük mélyrepülésbe kezdett, amikor Zayn Malik idén kilépett az együttesből.

A fiúk megítélésén nem segít, hogy sokszor tesznek átgondolatlan nyilatkozatokat. Most is ez történt, a rajongók pedig felháborodtak, és napok óta őket szapulják.

"Egy zenekar ne politizáljon!"

Louis, Niall, Harry és Liam valószínűleg nem számított rá, hogy a napokban közzétett videósorozatuk ekkora indulatokat vált majd ki. A négytagúvá csökkent One Direction korábban megkérte a rajongókat, hogy videóüzenetben küldjék el nekik, milyen világban szeretnének élni, és a mondandójukat címezzék a világ vezetőinek.

Miután beérkeztek a felvételek, a zenekar feltöltött a YouTube-ra egy összevágott videót, amelyben a rajongók kisfilmjei láthatók, és a tagok egyenként is nyilatkoztak a témával kapcsolatban. Niall Horan azon mondata verte ki a biztosítékot a közönségnél, melyben kifejti, borzasztónak tartja, hogy sok családnak választania kell, hogy az ételt vagy a lakbért, a benzint vagy a tankönyveket fizetik-e ki.

Ettől kezdve özönlöttek a kommentek, többen kifejtették, hogy egy együttesnek nem szabadna politizálnia, még ilyen céllal sem. Mások azt nehezményezték, hogy a One Direction a rajongóktól várja a segítséget ahelyett, hogy milliárdos fizetésükből ajánlanának fel jótékony célokra. Egyértelműen Niall lett az első számú közellenség, mert köztudott, hogy dalszerzőként és énekesként ő keresi a legtöbbet a zenekarban.

A One Direction legnagyobb esései

Nem egyszer előfordult már, hogy a One Direction valamelyik tagja több ezres közönség előtt esett el a színpadon. Íme, a legemlékezetesebbek!

Ezt is szeretjük