Ok nélkül kikapcsol a mobilod? Így értelmezd a szellemvilág üzeneteit

Nem könnyű különbséget tenni a technika ördöge és a túlvilági lények tevékenysége között.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A szellemvadászok úgy tartják, hogy a technikai fejlődés alól a túlvilági lelkek sem vonhatják ki magukat, és gyakran élnek is a lehetőséggel, hogy elektromos eszközökön keresztül próbálják meg tartani a kapcsolatot az e világon élőkkel. Bizonyára te is tapasztaltál már furcsa jelenségeket magad körül, melyeket a technika ördöge vagy az áramszolgáltató trükkjének gondoltál.

De honnan tudhatod, hogy természetes vagy okkult jelenségről van szó? A kérdést nem könnyű megválaszolni, mivel vannak olyan rejtélyes jelenségek is, melyekre ugyan nincs megbízható magyarázat, de a szellemvilágon kívül más erő is előidézheti őket. Íme, néhány tényező, ami segít eligazodni a szellemek küldte jelek között.

Gyakori jelek

A szellemek zavarhatják az elektromos eszközöket azért, hogy felhívják magukra a figyelmet. Ilyenkor látszólag magától le- vagy felkapcsolódik a lámpa, bekapcsol a televízió vagy a rádió. Lehet, hogy változik a hangerő, vagy zavar lép fel az adásban. Mielőtt azonban szellemre gyanakodnál, vizsgáld meg alaposan, lehet-e más oka is a jelenségnek, például az érintkezők hibája.

Rejtélyes hívások

A szellemtevékenység vizsgálatában az utóbbi időben különös figyelem fordult a mobiltelefonok felé. Főleg az újabb fejlesztésű telefonok képesek minden ok nélkül megbolondulni, ki-be kapcsolnak, vagy véletlenszerű üzeneteket küldenek, melynek hátterében a vizsgálók szintén szellemjelenséget gyanítanak.

Többekkel előfordult már, hogy ismeretlen számról kaptak hívást, és amikor felvették, nem szólt bele senki, csak rejtélyes zúgás hallatszott.

Ez lehet a telefonbetyárok ténykedése is, de ha rendszeresen, más szellemjelek kíséretében fordul elő, akkor túlvilági lelkekre is gyanakodhat az illető. Ezt állítják legalábbis azok a szellemvadászok, akik részletesen foglalkoztak a mobilok és szellemek közti kapcsolattal. Kutatásaik szerint a rejtélyes telefonhívások száma 43%-kal nőtt az elmúlt négy évben. Ehhez hozzávették, hogy a paranormális jelenségek észlelésének kétharmada hangon alapszik, 20%-uk látvány-, 15%-uk pedig szagélmény. A rejtélyes hangeffektusok nagyjából felét a szellemvadászok speciális hangrögzítő eszközre vették fel, míg 8%-át a rádió- és televízió-készülékeken keresztül észlelték.

Az érintetteknek azt javasolják, ha bármilyen furcsa hangeffektust észlelnek, rögzítsék a telefonjuk felvevője vagy egy diktafon segítségével, mert lehet, hogy az üzenet csak később kristályosul ki, illetve csak a lejátszás során bontakozik ki az értelme.

Mit üzenhetnek?

A szellemek tudományának ismerői a szellemjárásokat két csoportra osztják. Az egyik az intelligens szellemjárás, melyben egy itt rekedt lélek valamilyen üzenetet szeretne átadni vagy megszerezni. Úgy tartják, ezek a lények gyakran helyekhez vagy emberekhez kötődnek, és valamire még szükségük van ahhoz, hogy el tudjanak búcsúzni az itteni világtól. A másik csoportban pusztán olyan kölcsönhatásokról van szó, melyek során az asztrálsík lakói reagálnak ennek a világnak a tevékenységeire, de nem feltétlenül információcserét kezdeményeznek.

Így értelmezd a jeleket!

Ha valószínűsíted, hogy egy elhunyt rokonod vagy a hely szelleme próbál veled kapcsolatba lépni, akkor figyelj tudatosan is az üzenetekre. Ilyenkor általában az álmaidban is megjelennek, de napközben is tapasztalhatsz furcsa egybeeséseket, gondolatokat, megérzéseket, vagy váratlanul eszedbe jut valami olyasmi velük kapcsolatban, amit nem tudsz hova tenni. Írd fel ezeket az érzéseket és gondolatokat, és bízd az intuíciódra, hogy milyen üzenet áll össze belőlük.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ha elég erős a mentális védelmed, akkor a szellemekkel való kommunikációban kipróbálhatod az ouija táblát vagy a könyves módszert. Utóbbi úgy működik, hogy magadban felteszed a kérdést, mit akar üzenni a szellem, majd találomra leveszel egy könyvet a polcról, véletlenszerűen felütöd, és elolvasod az első mondatot, ami megragadja a tekintetedet. Lehet, hogy ez lesz a válasz.

Tapasztaltál már hasonlót a mobiloddal vagy más elektromos berendezéssel?

Ezt is szeretjük