Nyári pénzhoroszkóp: mennyi lesz a pénztárcádban augusztusig?

A három hónap sokak számára ígéretes.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Míg vannak, akiknek pénzügyi téren pozitív fordulatokat hozhat a nyár, és bízhatnak a jó szerencsében is, másoknak érdemes kerülniük a nagyobb kiadásokat.

Mindenképp érdemes azonban figyelni arra, hogy megfontolt döntéseket hozz, abban azonban, hogy mire számíts, iránymutatást adhat a horoszkópod is.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A nyár új utakat ígér a jegy szülötteinek. Munkahelyváltás sem kizárt, de választási lehetőségek, opciók állhatnak elő, amelyek remek fejleményeket hozhatnak a pénzügyek terén is, nemcsak a karrierben. Ha vállalkozóként dolgozol, akkor a saját bizniszed most sokkal gyümölcsözőbb lehet, mint eddig. A lényeg, hogy döntéshozatal előtt mindig légy nagyon megfontolt, hallgass hatodik érzéked mellett a tapasztaltabb emberekre is.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

A nyár számodra a karrier terén döntéshozatalt ígér, ami jelentheti valaminek a végét, és valami új kezdetét. Lehet, hogy kedvet kapsz ahhoz, hogy valahol új állást vállalj, aminek kapcsán szóba jöhet, hogy képezd magad új területekre. Bár ez járhat költségekkel, az új munka, kiváltképp, ha eddig nem volt állásod, abszolút pozitív fordulatot hozhat a pénzügyeidben, anyagiak terén felfelé ívelhetnek a dolgaid nyáron, és remélhetőleg majd a továbbiakban is.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ezekben a hónapokban nagyon fontos, hogy kerüld a nagy kiadásokat, jobb, ha inkább csak addig nyújtózol, ameddig a takaród ér, és egy centivel sem tovább. Most a nagy döntéseket sem árt kerülnöd. Nyáron bármilyen kérdés is merül fel, akár új állás, akár nagyobb beruházás terén, odázd el a döntést, ameddig csak lehet. Amennyiben erre nincs mód, legalább vitasd meg a dolgot olyanokkal is, akikben bízol, hogy jól dönts. Máskülönben sok-sok pénztől szabadulhatsz meg.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A nyár során valószínűleg keményen kell majd dolgoznod, mindeközben a pénztárcád még mindig nem lesz olyan vastag, mint szeretnéd. Nem azért azonban, mert munkádat nem honorálják megfelelően, hanem azért, mert váratlan kiadásokra számíthatsz. Nyár végén új munkalehetőség jöhet, de nem minden arany, ami fénylik, erre vigyázz, mielőtt döntenél. Ha önálló vállalkozásod van, bevételeid nőhetnek, ha nincs munkád, keresd nyáron minél intenzívebben, mert összejöhet.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Számodra a 2015-ös év alapvetően fontos a munka és a pénzügyek szempontjából, nem lesz ez másképpen nyáron sem. Különösen, ha vállalkozó vagy, minden eddiginél jobb lehet a bevételed, csupán megfontoltnak kell lenned, és beleadni mindent. Más esetben munkahelyváltást hozhat az évszak, ami az anyagiakat is érintheti. Igyekezz kivívni a teljesítőképességednek és tehetségednek megfelelő fizetséget. Ha ezt nem kapod meg, állj tovább, hiszen megérdemled.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A nyár számodra nagyon ígéretes. Pénzügyek terén gyarapodásra számíthatsz, és most a nyár során több olyan jó döntést is hozhatsz, aminek majd télen lesz gyümölcse. Nem kizárt a munkahelyváltás, de arra figyelj, hogy légy alapos és megfontolt, amikor választasz. Pénz egyébként érkezhet a zsebedbe munkától függetlenül is, más forrásból, amit kifejezetten értékelhetsz, hiszen mikor máskor jöhet ez jobban, mint nyáron. Nagyobb beruházás van kilátásban nyár végén.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Az évszak során elbizonytalanodhatsz, hogy a jó úton haladsz karrieredben, illetve ennek függvényében a pénzügyeidben is. Jó, ha néha kicsit beszélgetsz erről másokkal, mert közben neked is tisztulnak elképzeléseid. Ha úgy érzed, váltani kellene, hát tégy úgy. A nyár a csillagok ígérete szerint több pénzt hozhat a zsebedbe, talán éppen az új munkahely hozza el, de talán egy szimpla fizetésemelés-kérés is sikeres lehet. Használj ki minden adódó soha vissza nem térő lehetőséget.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Munkás, nehéz idők állhatnak mögötted, lelkesedésed kissé alábbhagyhatott mára. Nyáron végre változhatnak a dolgok, és láthatod, hogy minden törekvésednek megvan az eredménye - anyagi értelemben véve is. A meleg hónapokban ez persze különösen jól jön, juthat utazásra, kikapcsolódásra is, ráadásul, mivel a csillagok most csupa jót ígérnek e téren, a dolgok továbbra is jól mehetnek, így sikerülhet félretenned némi pénzt, és ez különösen nagy megelégedéssel tölthet el.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A nagy hajtás után nyáron végre jöhet egy kis lazítás, akár hosszabb szünet is a munkában. Amennyiben erre nincs módod, úgy is kevesebb lehet a túlórád a következő hónapokban, lazábbak lehetnek a napjaid, de mindeközben a pénz, ami a zsebedbe folyik, nem lesz kevesebb. Ez szuper hír, hiszen nyaraláshoz, pihenéshez kell a pénz. Ha nyár végén úgy döntenél, új utakra vágysz a munka terén, nézz szét, de csak megfontoltan dönts, nehogy a végén anyagilag rosszabbul jöjj ki.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Bakként szuperül alakulhatnak a munkában a dolgaid, amit most furcsa módon makacsságodnak is köszönhetsz, mert a végsőkig ragaszkodhatsz az elképzeléseidhez, azok véghezviteléhez, nem adod fel. Ennek anyagi vonzata is lehet. Feletteseid megelégedetten nézhetik az erőfeszítéseidet, és akár fizetésemeléssel is jutalmazhatnak. Ha most keresel munkát, az eltökéltséged egy jól fizető álláshoz segíthet hozzá, így az anyagi helyzeted pozitív fordulatot vehet.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Törekvéseid gyümölcse nyáron az öledbe hullhat, végre annyi pénz kerülhet a birtokodba, amennyiből jól kijöhetsz, és nem kell szívnod a fogad a számlák láttán. Most azonban mindenképpen meg kell fogadnod, hogy ezentúl többet pihensz, hiszen a pénz nem minden, kell áldoznod időt a kikapcsolódásra is. Amennyiben nem így teszel, rövidesen kártyavárként omolhatsz össze, és a munkában is romolhat a teljesítményed, aminek viszont anyagi kárát is láthatod majd.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Sajnos nyáron lesz bőven kiadásod, ami lehet hosszú távú befektetés is, de hirtelen jött események eredménye is. Nem elég a sok kiadás, a munka sem lesz kevés, amit együttvéve már érezhetsz balszerencsének is. Ne így tégy, hiszen nem sikerülhet mindig minden. Talán a változás ideje jött el: nézz új munka után, hátha máshol kevesebbet kell dolgoznod ugyanannyi vagy több pénzért. Próbálj okosan gazdálkodni, így a nehéz hónapokban is ügyesen kijöhetsz pénzedből.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük