4 súlyos divatbaki, ami még a nyári melegben is túl kínos

Egy apró melléfogással könnyen elronthatod az összképet. Elmondjuk, mit kell kerülnöd.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A nyári melegben egyre kisebb és rövidebb ruhákat hord az ember, és ha nem akar folyamatosan izzadni, óhatatlan, hogy többet mutasson meg a testéből, mint máskor.

Ám könnyű melléfogni, mert ha túl sokat mutatsz, vagy nem az előnyös tulajdonságaidat hangsúlyozod, könnyen kínos helyzetbe kerülhetsz. Íme, négy divatbaki, amit jobb, ha elkerülsz.

A kilógó bugyi esete

Ha csípőnadrágot vagy szűk farmert veszel fel, ne viselj alatta olyan bugyit, amelynek magasabban van a dereka, mint a nadrágnak.

Az alsóneműd ugyanis csak rád tartozik, és egyébként sem szép látvány, ha kilógó fehérneművel közlekedsz. Ha olyan nadrágot viselsz, amelyik sokszor lecsúszik, és ezért villan ki a bugyi, rögzítsd egy övvel. Arra különösen vigyázz, hogy ha tanga van rajtad, ne kandikáljon ki a farmerből, és ne dőlj be a tévhitnek, hogy ez szexi. Nem az, sőt, inkább közönséges vagy igénytelen hatást kelt.

Válassz inkább magasabb derekú nadrágot, vagy próbáld össze több alsóneművel, és olyat vegyél fel alá, amelyik nem lóg ki. Figyelj rá, hogy ne csak a bugyi, hanem a feneked se látszódjon ki egy-egy rossz mozdulatnál.

Kibuggyanó pocak

Ne viselj olyan nadrágot, ami nem pontosan a te méreted, mert nemcsak kényelmetlen, de az sem szép látvány, ha kibuggyan belőle a pocakod vagy a csípődön lévő hájacska. Ha mégis olyan ruhadarabot választasz, ami bevág, ellensúlyozd egy bő felsővel, ami elfedi a tökéletlenségeket. 

Ez a felsőkre is igaz: ha a hátadnál, a karodnál vagy a hasadnál látszik, hogy túlságosan szűk vagy rövid, esetleg a feszülős póló még szoros farmerral is társul, akkor inkább válassz egy másik szerelést.

Túl sok szín

Bár egyre nagyobb divat a mindent mindennel elv, azért nem árt odafigyelni rá, hogy amit felveszel, azon harmonizáljanak egymással a színek. A colour blocking trend nem úgy értendő, hogy a létező összes színt felveheted egyszerre, mert a végén még úgy festesz majd, mint egy csinos papagáj. Ne feledd, a kevesebb több, ezért inkább válassz két-három olyan színt, ami jól áll neked, és ezeket kombináld egymással úgy, hogy az összhatás letisztult és csinos legyen.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Szandál zoknival

A klasszikus szandál-zokni kombó már évtizedek óta ott van a divatbakik toplistáján, és bár a divatházak egy ideje próbálják megdönteni a sztereotípiákat, egyelőre még nem sikerült. Ezért inkább maradjon a polcon a szandál, ha fázós a lábad, és kapj fel egy edző- vagy vászoncipőt. Ha azonban rövidnadrággal veszed fel, figyelj rá, hogy ne lógjon ki túlságosan a zokni a cipőből sem.

Ezt is szeretjük