Novemberi szerelmi horoszkóp

Összedőlő illúziók

Bár a légváraknak nem kegyelmez a novemberi bolygóállás, cserébe intimitást és őszinteséget hoz.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A novemberi bolygóállások a legtöbb jegy szülöttét az újdonság iránti nyitottsággal töltik el, és sokan elbűvölhetik a környezetüket varázslatos kisugárzásukkal.

Néhányaknak nehézségek közepette kell megválniuk dédelgetett illúzióiktól, de a hiú remények helyébe minden esetben értékes, valódi érzések lépnek. Nézd meg, mit tartogat számodra az ősz utolsó hónapja!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Novemberben menekülési vágy törhet rád, és bilincsnek érezheted a kötöttségeket. Ha kapcsolatban élsz, nem kizárt, hogy különösen kritikus vagy a pároddal, netán a szakítást fontolgatod. Ha még nincs párod, most menekülsz mindenkitől, aki leköthetne. Ne csodálkozz, ha távkapcsolatba vagy foglalt férfiba futsz bele. De azt se feledd, ez csak átmeneti időszak.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Novemberben a szerelmi életed kerül a figyelmed középpontjába, de nem kizárt, hogy nem csak te foglalkozol vele ilyen intenzíven. Légy óvatos, hogy mit osztasz meg, mert pletykák kereszttüzébe kerülhetsz. Ritka szenvedélyes viszonyba kerülhetsz valakivel, aki álmaid pasijának tűnik, ám a szerelem elhomályosítja a látásodat és próbára teszi az ítélőképességedet.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Rengeteg új emberrel ismerkedhetsz meg ebben a hónapban, és egyikükkel lassan, de biztosan szorosabbra fűzhetitek a szálakat. Ha van párod, az új érzelmek arra figyelmeztethetnek, hogy talán valami nincs rendben a kapcsolatban. Több beszélgetésre és közös programra lenne szükségetek, ne menjetek el egymás mellett. Ha nincs párod, tartsd magad távol attól, aki túl sokat ígér.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A munka elvonja a figyelmed a magánéletedről, úgy érzed, nincs időd az érzelmekre, pedig nélkülük nem igazán érzed, hogy élsz. Ne hanyagold a párodat, legyél vele figyelmes, mielőtt eltávolodnátok egymástól, vagy másnál keresne érzelmi biztonságot. Ha nincs párod, talán túl pesszimistán állsz az ismerkedéshez. Semmiképp ne zárkózz be, járj nyitott szemmel, és adj legalább egy esélyt az érdeklődőknek.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Attól félsz, ha megnyílsz és felfeded az érzelmeidet, sebezhetővé és kiszolgáltatottá válsz. Pedig varázsereje van annak az őszinteségnek, amikor megmutatod a valódi oldalad és a gyengeségeidet is. Így a másik fél is könnyebben megnyílik feléd, és ezáltal tudtok kapcsolódni egymáshoz, akár a párodról van szó, akár arról a fickóról, akivel ezekben a napokban találkozol.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A hónap elején csalódás érhet, de ha belegondolsz, te magad gyártottad az illúziókat, melyek most szertefoszlottak. Ne várj el olyasmit a másiktól, amire nem képes. Vagy fogadd el így, vagy keress mást. Ne engedd, hogy a csalódás padlóra küldjön, és elsöpörje az álmaidat. Ez nem azt jelenti, hogy megvalósíthatatlanok, csak azt, hogy még időre van szükségük a megvalósulásukhoz.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A hónap elején érdekes emberekkel találkozol, akiket lenyűgöz a bájod és a humorod. November közepéig valakivel intimebb viszony is alakulhat. Akár stabil kapcsolatban élsz, akár most alakul a viszony, azt tapasztalod, hogy számíthatsz a partneredre, és ez a bizalom eloszlatja az aggályaidat és az önértékelési zavaraidat.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Hó közepére belezavarodhatsz az érzelmeidbe, emiatt kétértelmű jeleket küldesz a párodnak, és őt is elbizonytalanítod. Lehet, hogy nehezen tudja eldönteni, mit kezdjen a helyzettel. Lépj hátra kettőt, hogy távolabbról is megvizsgálhasd a helyzetet. Ha párt keresel, ne legyél görcsös, ne akard mindenáron a sikert. Ha elengeded az előítéleteidet, váratlan fordulatokkal találkozhatsz a szerelmi életedben.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Valamit le kell zárnod a hónapban. Lehet, hogy egy régi illúzióval számolhatsz le végleg, esetleg azzal szembesülsz, hogy hitegetted magad az elmúlt időszakban, de nem kizárt, hogy a pároddal elválnak az útjaitok. Mindenesetre, mielőtt bármi újba fogsz, lelkiismeretesen varrd el a szálakat. Akár lezáróban vagy, akár párt keresel, az ellenkező nem kiemelt figyelmét élvezheted - valósággal lenyűgözöd a környezetedet.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Úgy tűnik, a fantáziavilágod nagyon gazdag, de amikor konkrét lehetőséged van arra, hogy az életben is cselekedj, könnyen megrémülsz. Nem kizárt, hogy jobban ragaszkodsz megszokott és kiszámítható életformádhoz, mint amennyire vágysz az újdonságra. Te döntöd el, hogy melyiket választod, amikor a hónap utolsó harmadában egy különösen sármos udvarló keresi a kegyeidet.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Igazán kellemesen telik a november számodra, a párkapcsolatod harmonikusan alakul, és úgy fejlődik, ahogyan elképzelted. Talán most nem égető a szenvedély köztetek, de tudod, hogy számíthatsz a másikra, és megoszthatod vele a legkevésbé hirdetett érzéseidet és gondolataidat. Ha még nincs párod, de keresel, akkor egy barátodon keresztül megismerkedhetsz valakivel, aki felkelti az érdeklődésed.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Novemberben ne fogd vissza a kalandvágyad, használj ki minden lehetőséget, amikor társaságba mehetsz. Nemcsak szórakoztató lehet néhány kellemes órát eltölteni a barátaid társaságában, de lehetőséged nyílik arra is, hogy kimutasd ragaszkodásodat és szeretetedet. Lelkesedéseddel, nyitottságoddal és bájoddal könnyen elbűvölöd a környezeted, és szorosabbra fűzheted a szálakat a kedveseddel, vagy új udvarlót vonzhatsz.

Te min változtatnál a szerelmi életedben?

Ezt is szeretjük